Koe 360ᵒ näkymä pohjoisen taivaalle lasi-Igluistamme & kaikki lumesta Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvassa Lumihotellissamme! Lasi-iglut avoinna ensi talvena jo 1 syyskuuta! Lumihotelli avautuu vieraille aina 15 joulukuuta.

VARAA TÄSTÄ

VARAA TÄSTÄ

VARAA AKTIVITEETTEJA

Kokeneinkin suomalainen saunoja vaikuttuu lumisaunasta! Saunomiskokemus on yllättävä yhdistelmä kosteaa höyryä ja kylmiä lumiseiniä. Hotellin pihapiiristä löytyy myös perinteisempää hirsisaunaa sekä ulkoporealtaita. Kylpy, hetkeen sopiva virvoke ja revontulet lämmittävät pitkään!

Suomalainen sauna

Suomalainen sauna

Saunarakennus ”Snowflake” sijaitsee hotellin alueella ja pitää sisällään useamman pienen saunan, jotka ovat perinteisen suomalaisen saunan kokoisia ja palvelee sekä vierailijoita että hotellivieraita kun sauna varataan yksityiskäyttöön.

Isompi sauna – ”Snowfall” – on käytössä ryhmille sekä yleisen saunavuoron aikana iltaisin hotellivieraillemme. Saunasta löytyy erilliset suihkutilat niin miehille kuin naisillekin sekä isot Harvian kivikiukaat, jotka tekevät löylyistä lempeät ja kosteat.

Lisämaksusta saunan voi varata yksityiskäyttöön päivittäin klo 10:00-00:00. Oppaamme on aina saatavilla paikan päällä ja neuvoo saunojen käytössä. Suosittelemme varaamaan suomalaisen saunan lisäksi myös lumisauna ja/tai ulkoporealtaan maksimoidaksesi arktisen kokemuksen. Suihkut ja pukuhuoneet sijaitsevat suomalaisissa saunarakennuksissa, joten mikäli haluat varata lumisaunan ja/tai porealtaan, tulee suomalainen sauna varata myös.

Lumisauna

Lumisauna

Lumisauna on rakennettu lumesta ja jäästä. Ainoastaan saunan lauteet ovat puuta. Kiukaan kostea höyry pitää lämpötilan korkealla, vaikka lumiset seinät hohkaavat kylmää. Saunakokemus aloitetaan saunomalla ensin suomalaisessa saunassa, minkä jälkeen voit kokeilla lumisaunaa oppaamme ohjeiden mukaisesti. Tämän jälkeen voit siirtyä ulkoporealtaaseen tai takaisin suomalaiseen saunaan. Lumisauna on saatavilla 15.12. – 31.3.

Ulkoporeallas

Ulkoporeallas

Nauti maagisesta yhtälöstä; viileästä ilmasta lämpimässä porealtaassa! Ulkoporealtaassa voit ihastella revontulia tai Lapin upeaa tähtitaivasta. Päiväsaunakokemuksemme on visuaalisesti puolestaan vailla vertaa valkoisen lumen keskellä.

Spa-paketti

Spa-paketti

Tee kylpyhetkestäsi suorastaan luksusta! Tundra Natural kylpytuotteet ovat laadukkaita artesaanituotteita, jotka kertovat tarinaa pohjoisen uniikista ja puhtaasta luonnosta.

Suosittelemme varaamaan yksityisen saunaelämyksen Tundra Natural -hemmottelupaketilla, joka sisältää suomessa tuotettua saunatuoksua, jalkakylvyn sekä saippua- ja palashampoon. Luo rauhoittava kylpylähetki, sulje silmäsi ja anna kehosi ja mielesi rentoutua. Raaka-aineina suomalaiset luonnonyrtit ja puhdas merisuola.

Valitsemalla ylellisyyttä Tundra Natural -hemmottelupaketilla, saunakokemuksesi on 2 tuntia, jotta ehdit nauttia luonnonyrttien ja arktisen kesän fiiliksestä. Suosittelemme myös lisäämään kokemukseesi kuohuviiniä, pohjoisen taivaan alla kylpemiseen. Kuohuviini tarjoillaan sinulle porealtaaseesi (lisämaksu 39€/pullo, alkoholiton kuohuviini 29€/pullo).

Saunahinnat

Saunat ja ulkoporealtaat varataan aina yksityiskäyttöön seurueellesi.

Suomalainen sauna ja ulkoporeallas:

Sauna ja ulkoporeallas yksityiskäytössä 1,5 tuntia 75 € / aikuinen, 39 € / lapsi

Arctic Sauna paketti:

Sisältää suomalaisen saunan lisäksi erityisen lumisaunan  sekä ulkoporealtaan + saunajuoma (alkoholiton). Kesto 1,5 tuntia. Hinta 99 € / aikuinen, 45 € / lapsi.

Arktinen Sauna & Spa paketti:

Tundra Natural kylpytuotteet yhdistettynä suomalaiseen saunaan + lumisaunaan (15.12.-31.3.) + ulkoporealtaaseen. Kesto 2 tuntia, hinta 129€ /aikuinen, 69€/lapsi.

Huomioithan! Mikäli et ole hotellivieras, sisäänpääsylippu Arctic SnowHoteliin lisätään saunahintoihin.

Kuohuviini kruunaa kokemuksen:

Suosittelemme lisäämään kokemukseesi kuohuviiniä, pohjoisen taivaan alla kylpemiseen. Kuohuviini tarjoillaan sinulle porealtaaseesi (lisämaksu 39€/pullo, alkoholiton kuohuviini 29€/pullo).

Varaa saunaelämys ja lisäpalvelut: