Hotellimme on tällä hetkellä suljettu. AVOINNA: Lasi-iglut: 20.9.-31.3. & Lumihotelli, jääbaari ja jääravintola: 15.12.-31.3.
Tietoa asiakkaillemme (COVID-19). Lue lisää
Rentoudu kylmän lämmössä

Kokeneinkin suomalainen saunoja vaikuttuu lumisaunasta! Saunomiskokemus on yllättävä yhdistelmä kosteaa höyryä ja kylmiä lumiseiniä. Hotellin pihapiiristä löytyy myös perinteisempää hirsisaunaa sekä ulkoporealtaita. Saunavaraukseen kuuluu myös mahdollisuus kokeilla kylmävesiallasta, jonka vesi on 2 asteista. Kylmän veden ja kuuman saunan yhdistelmä tunnetusti lisää entisestään saunan terveysvaikutuksia. Kylpy, hetkeen sopiva virvoke ja revontulet lämmittävät pitkään!

Suomalainen sauna

Suomalainen sauna

Saunarakennus ”Snowflake” sijaitsee hotellin alueella ja pitää sisällään useamman pienen saunan, jotka ovat perinteisen suomalaisen saunan kokoisia ja palvelee sekä vierailijoita että hotellivieraita kun sauna varataan yksityiskäyttöön.

Isompi sauna – ”Snowfall” – on käytössä ryhmille sekä yleisen saunavuoron aikana hotellivieraillemme iltaisin klo 21-23. Saunasta löytyy erilliset suihkutilat niin miehille kuin naisillekin sekä isot Harvian kivikiukaat, jotka tekevät löylyistä lempeät ja kosteat.

Lisämaksusta saunan voi varata yksityiskäyttöön päivittäin klo 10:00-00:00. Oppaamme on aina saatavilla paikan päällä ja neuvoo saunojen käytössä. Suosittelemme varaamaan suomalaisen saunan lisäksi myös lumisauna ja/tai ulkoporealtaan maksimoidaksesi arktisen kokemuksen. Suihkut ja pukuhuoneet sijaitsevat suomalaisissa saunarakennuksissa, joten mikäli haluat varata lumisaunan ja/tai porealtaan, tulee suomalainen sauna varata myös.

Lumisauna

Lumisauna

Lumisauna on rakennettu lumesta ja jäästä. Ainoastaan saunan lauteet ovat puuta. Kiukaan kostea höyry pitää lämpötilan korkealla, vaikka lumiset seinät hohkaavat kylmää. Saunakokemus aloitetaan saunomalla ensin suomalaisessa saunassa, minkä jälkeen voit kokeilla lumisaunaa oppaamme ohjeiden mukaisesti. Tämän jälkeen voit siirtyä ulkoporealtaaseen tai takaisin suomalaiseen saunaan. Lumisauna on saatavilla 15.12. – 31.3.

Ulkoporeallas

Ulkoporeallas

Nauti maagisesta yhtälöstä; viileästä ilmasta lämpimässä porealtaassa! Ulkoporealtaassa voit ihastella revontulia tai Lapin upeaa tähtitaivasta.

Saunahinnat

Sauna yksityiskäytössä (min. 2 henkilöä, 2-12-v. lapset saavat -50% alennuksen):

Suomalainen sauna + ulkoporeallas 90 min 60 € / aikuinen
Suomalainen sauna + lumisauna + ulkoporeallas ja saunajuoma 90 min 80 € / aikuinen

Mikäli et ole hotellivieras, sisäänpääsylippu Arctic SnowHoteliin lisätään saunahintoihin.