Avaamme jälleen; lasi-iglut 18.9.-31.3 & Lumihotelli 15.12.-31.3.
Tietoa asiakkaillemme (COVID-19). Lue lisää
Sulaudu arktiseen yöhön ja nukahda tähtitaivaan alla

Ensimmäiset 15 lasi-iglua rakennettiin vuonna 2014 Lehtojärven rannalle, Sinetän kylään. Sen jälkeen igluja on rakennettu lisää tasaiseen tahtiin ja tällä hetkellä igluja on 39 tarjoten 127 vuodepaikkaa.

Lasikattoisessa iglussa nukahdat tähtien ja revontulien loisteeseen mukavasti lämpimän peiton alla. Vaikka olemmekin pohjoisessa, revontulien näkemistä emme voi taata, mutta 360º lasikaton alla nukkuessa moninkertaistat varmasti mahdollisuutesi nähdä kuuluisat taivaan tulet. Jokaisessa lasi-iglussa on oma WC ja suihku, iglut ovat huolellisesti lämpöeristettyjä, jotta pakkanen ei pääse yllättämään vierailijaa kylmimpänä yönäkään. Iglun katto on valmistettu sähkölämmitteisestä lasista, jolloin se ei hohkaa tilaan kylmää ilmaa, vaan pitää sen tasaisesti lämpimänä ja sulattaa sen päältä lumen ja jään. Iglussa on tämän lisäksi aina lattialämmitys. Iglujen sängyt ovat moottoroituja ja niissä voit säätää itse helposti asentosi optimaaliseksi joko nukkumiseen tai taivaan katseluun.

Lasi-iglut ovat auki joka päivä 18.9.2020-31.3.2021.  Ryhmien on mahdollista tiedustella muitakin ajankohtia.

Igluista on varaa valita kahdesta eri kokoluokasta, riippuen siitä, oletko matkassa perheen tai puolison kanssa.
VARAA MAJOITUS Tästä

Kahden hengen lasi-iglu

Kahden hengen lasi-iglu

Kooltaan 20m² ja sopii 1-3 henkilölle. Jokaisessa iglussa on jääkaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, WC ja suihku. Huoneessa on kaksi moottorisänkyä ja kolmannen sängyn voi lisätä tarvittaessa igluun lisämaksusta.

Varaa majoitus tästä

Katso Google 360 kuvat

Lasi-iglu perheelle

Lasi-iglu perheelle

Kooltaan 33m² ja sopii 1-5 henkilölle. Jokaisessa iglussa on jääkaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, WC ja suihku. Huoneessa on neljä moottorisänkyä ja viidennen sängyn voi lisätä tarvittaessa igluun lisämaksusta.

Varaa majoitus tästä

Katso Google 360 kuvat

Majoitushintaan sisältyy

Yöpyessä lasi-iglussa majoituksen hintaan kuuluu aina aamiainen joka tarjoillaan runsaasta buffetpöydästä alueen päärakennuksessa Lumikartanossa 7:30-10:00.

Arctic SnowHotel sijaitsee aivan iglujen vieressä ja sisäänpääsy hotelliin kuuluu iglumajoituksen hintaan (hotellin ollessa auki 15.12.-31.3).

Talvella hotellilta voit lainata pulkkia, lumikenkiä ja potkukelkkoja veloituksetta.

Sauna kuuluu majoituksen hintaan naisille klo 21:00-22:00 & 08:00-09:00 ja miehille klo 22:00-23:00 & 09:00-10:00. Lisämaksusta saunan voi varata muinakin kellonaikoina sekä yhdistää saunavuoroon myös eksoottisen lumisaunan ja/tai ulkoporealtaan.