Koe 360ᵒ näkymä pohjoisen taivaalle lasi-Igluistamme & kaikki lumesta Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvassa Lumihotellissamme! Lasi-iglut avoinna ensi talvena jo 1 syyskuuta! Lumihotelli avautuu vieraille aina 15 joulukuuta.

VARAA TÄSTÄ

Sulaudu arktiseen yöhön ja nukahda tähtitaivaan alla

VARAA TÄSTÄ

VARAA AKTIVITEETTEJA

Lasikattoisessa iglussa nukahdat tähtien ja revontulien loisteeseen 1 syyskuuta alkaen

 

Lasikattoisessa iglussa nukahdat tähtien ja revontulien loisteeseen mukavasti lämpimän peiton alla. Vaikka olemmekin pohjoisessa, revontulien näkemistä emme voi taata, mutta 360º lasikaton alla nukkuessa moninkertaistat varmasti mahdollisuutesi nähdä kuuluisat taivaan tulet. Jokaisessa lasi-iglussa on oma WC ja suihku, iglut ovat huolellisesti lämpöeristettyjä, jotta pakkanen ei pääse yllättämään vierailijaa kylmimpänä yönäkään.

Iglun katto on valmistettu sähkölämmitteisestä lasista, jolloin se ei hohkaa tilaan kylmää ilmaa, vaan pitää sen tasaisesti lämpimänä ja sulattaa sen päältä lumen ja jään. Sakean lumipyryn aikaan vältämme lasien sulatusta jäänmuodostuksen estämiseksi, ja lämmitystä jatketaan kun taivas selkenee. Iglussa on tämän lisäksi aina lattialämmitys. Iglujen sängyt ovat moottoroituja ja niissä voit säätää itse helposti asentosi optimaaliseksi joko nukkumiseen tai taivaan katseluun.

Ensimmäiset 15 lasi-iglua rakennettiin vuonna 2014 Lehtojärven rannalle, Sinetän kylään. Sen jälkeen igluja on rakennettu lisää tasaiseen tahtiin ja tällä hetkellä igluja on 39 tarjoten 127 vuodepaikkaa.

Igluista on varaa valita kahdesta eri kokoluokasta, riippuen siitä, oletko matkassa perheen tai puolison kanssa.

Kahden hengen lasi-iglu

Kahden hengen lasi-iglu

Kooltaan 20m² ja sopii 1-3 henkilölle. Jokaisessa iglussa on jääkaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, WC ja suihku. Huoneessa on kaksi moottorisänkyä ja kolmannen sängyn voi lisätä tarvittaessa igluun lisämaksusta.

katso vapaat ajankohdat

Katso Google 360 kuvat

Lasi-iglu perheelle

Lasi-iglu perheelle

Kooltaan 33m² ja sopii 1-5 henkilölle. Jokaisessa iglussa on jääkaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, WC ja suihku. Huoneessa on neljä moottorisänkyä ja viidennen sängyn voi lisätä tarvittaessa igluun lisämaksusta.

katso vapaat ajankohdat

Katso Google 360 kuvat

Majoitushintaan sisältyy

Yöpyessä lasi-iglussa majoituksen hintaan kuuluu aina aamiainen joka tarjoillaan runsaasta buffetpöydästä alueen päärakennuksessa Lumikartanossa klo 8:00-10:00.

Arctic SnowHotel sijaitsee aivan iglujen vieressä ja sisäänpääsy hotelliin kuuluu iglumajoituksen hintaan (lumihotellin ollessa auki 15.12.-31.3.).

Talvella hotellilta voit lainata pulkkia, lumikenkiä ja potkukelkkoja veloituksetta.

Yleinen sauna kuuluu majoituksen hintaan. Lisämaksusta saunan voi varata muinakin kellonaikoina yksityiskäyttöön sekä yhdistää saunavuoroon myös eksoottisen lumisaunan ja/tai ulkoporealtaan.

 

Varaa hemmottelupaketti lasi-igluun

Romanttinen Arctic romance paketti 

Ennen saapumistanne päivitämme lasi-iglunne lemmenpesäksi. Sijaamme muhkean vuoteen korkealaatuisilla, arktisen sävyisillä Familonin pellavaisilla vuodevaatteilla, lisätyynyillä ja pehmoisilla keinoturkiksilla. Lemmenpesän tunnelmaa luovat laadukkaat led-kynttilät, sydämenmuotoiset ja talvensävyiset ilmapallot, jotka on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista. Kietoutukaa rakkauden pesään nauttimaan kahdelle luodun herkkulautasen antimista sekä laadukkaasta kuohuviinistä vuodetarjottimelta tarjottuna.

Sisältää:

  • muhkeasti sijattu vuode, korkealaatuiset Familon pellava vuodevaatteet, lisätyynyt, pehmoiset keinoturkikset
  • sydämenmuotoiset ja talvisävyiset ilmapallot (luonnonkumi)
  • led-kynttilät
  • herkkulautanen kahdelle
  • pullo kuohuviiniä
  • sänkytarjotin kahdelle

Herkkulautasella Fazerin sinisiä konvehteja, tuoreita mansikoita ja valikoima hedelmiä sekä vaahtokarkkeja, samettisen valkosuklaakastikkeen kera. Kulinaarinen herkkuhetki kahdelle.

Muistathan ilmoittaa varausta tehdessä saapumisaikanne.
Hinta: 89€ / paketti kahdelle

Superior-paketti lasi-igluun
Jotta igluyönne olisi unohtumaton. seuraavat tuotteet tuodaan igluunne ennen saapumistanne
– Kylpytakit ja tohvelit kahdelle
– Juomat minibaariin: 1 paikallinen olut, 1 pieni kuohuviinipullo, 1 vesipullo, 1 kivennäisvesi
– Naposteltavaa: Springles-sipsejä ja pähkinöitä
Hinta: 69€ / paketti kahdelle

Paketin voi varata verkkokaupasta tai lisätä varaukselle jälkikäteen sähköpostitse. Iglun minibaari on normaalisti tyhjä ja nämä tuotteet tuodaan tilauksesta.