Koe 360ᵒ näkymä pohjoisen taivaalle lasi-Igluistamme & kaikki lumesta Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvassa Lumihotellissamme! Lasi-iglut avoinna ensi talvena jo 1 syyskuuta! Lumihotelli avautuu vieraille aina 15 joulukuuta.

VARAA TÄSTÄ

Unohtumattomia tiloja
Pohjoisen makuja & elämyksiä
Ruokaa avotulella
Ravitseva aamiaisbuffet
Kaupungin paras drinkkibaari

VARAA TÄSTÄ

VARAA AKTIVITEETTEJA

Ruoka avotulelta, astiat jäästä

Kolmelle ravintolalle sekä kolmen ruokalajin illallismenuille tunnusomaista ovat maukkaus ja perinteiset valmistustavat. Ihastusta herättää Jääravintolassa kauniit astiat jäisellä pöydällä, ja Jääbaarissa käytettävät jäädytetyt lasit! Kolme ravintolaa, ja kaksi baaria tarjoavat unohtumattomia kokemuksia, lisäksi herkullinen aamiaisbuffet hemmottelee hotellivieraita. Tiesitkö että meiltä löytyy myös huikea näköala drinkkibaari, jossa ihastella auringonlaskua tai revontulia!

Vaikka Lumihotelli sijaitsee omassa rauhassaan kaupungin ulkopuolella, ei herkuista tarvitse olla huolissaan. Palvelemme ammattitaidolla niin suuria juhlaseurueita kuin intiimejä illanistujaisiakin.

Ravintoloissamme käytämme kotimaista kanan-, naudan- ja possunlihaa.

Tältä sivulta löydät hinnat ja saatavuustiedot. Huomaathan etteivät hinnat sisällä Lumihotellin pääsylipun hintaa! Kaikille paitsi Arctic SnowHotel & Glass Igloosin majoittuville asiakkaille, lopulliseen hintaan lisätään pääsylipun hinta.)

Jääravintola

Jääravintola

Arctic SnowHotelin kuuluisa Jääravintola tarjoaa sinulle unohtumattoman illalliselämyksen olitpa sitten vain ravintolassa vierailemassa tai hotellin vieraana.

Voit myös ostaa hotellivierailuelämyksen, joka sisältää kuljetukset hotelliltasi ja takaisin, opastetun kierroksen Lumihotellissa ja illallisen Jääravintolassa.

Jääravintola sijaitsee Lumihotellin sisällä ja on avoinna 15.12.-31.3., paikat klo 17.30, 19.00, 20.30 – muina aikoina tilauksesta. Jääravintolan voi vuokrata myös juhliin.

JÄÄRAVINTOLA

Jääbaari

Jääbaari

Lumihotellin Jääbaarissa et tilaa juomaa jäillä, tilaat juoman jäässä. Jäinen lasi antaa juomille aivan uuden ulottuvuuden ja kokemus on vertaansa vailla. Jääbaarin lumiseinät luovat myös ainutlaatuisen äänimaailman, tunnelma saa ehdottomasti kengän kannat naputtamaan rytmissä, ja hymyn huulillesi.

Jääbaari sijaitsee Lumihotellin sisällä ja on avoinna useita kertoja päivän aikana 15.12.-31.3.

(Mikäli et ole hotellimme yöpyvä asiakas, tulee sinun lunastaa pääsylippu Lumihotelliin, Jääbaari toimii osana nähtävyyttä.)

JÄÄBAARI

Kotaravintola

Kotaravintola

Kota-ravintola sijaitsee Arctic SnowHotel & Glass Igloos -hotellin alueella, Lehtojärven rannalla, rantasaunan vieressä, ja sinne mahtuu yhteensä 100 ruokailijaa. Kodan keskellä loimuava tuli luo maagisen tunnelman. Kota Ravintolan erikoisuus on suussa sulava loimutettu lohifilee. Tämän maukkaammaksi lohi ei tule!

Voit myös ostaa hotellivierailun, joka sisältää kuljetukset hotelliltasi ja takaisin, opastetun kierroksen Lumihotellissa ja illallisen Kota Ravintolassa. katso tarkemmat tiedot Lumihotellin vierailuelämyksistä.

Kota Ravintola on avoinna syyskaudella 1.9.-19.11. kattaukset klo 19.00 ja talvikaudella 20.11.-31.3. klo 19.00 & 21.00.

KOTA RAVINTOLA

Lumikartanon Log ravintola

Lumikartanon Log ravintola

Hotellin asiakkaat kirjautuvat sisään päärakennuksessa, Lumikartanossa. Log ravintolalle on ominaista pohjoista designia olevan puusisustuksen muodostama elämys. Puiset ravintolan seinät ja suuret ikkunat luovat valoisan, ja erittäin yksilöllisen tilan. Log ravintolan yhteydessä on myös hotellin vastaanotto. Vastaanottoalueella on myös kuvauksellinen baari, aula rentoutumiseen sekä pieni lahjatavarakauppa.Hotellin asiakkaat voivat nauttia aamiaisensa Log-ravintolassa.

Login illallinen on saatavilla joka ilta 6.11.-31.3. klo 17.00 – 20.00.

Login ravintolatila on myös ihanteellinen paikka erilaisiin tapahtumiin.

LOG RAVINTOLA

Sky bar

Sky bar

Uusin ravintolamme Sky bar sijaitsee samassa rakennuksessa Kotaravintolan kanssa ja valmistui vuonna 2018. Sky bar on auki iltapäivisin ja iltaisin – ryhmät voivat kysellä muitakin ajankohtia tai varata tilan yksityiskäyttöön. Illalla taivaan ollessa kirkas siirry Sky barin yläkertaan ihailemaan revontulia!

Sky bar on avoinna talvikaudella 28.11. – 31.3. klo 16.00-24.00, ja syyskaudella 1.9. – 27.11. klo 19.00-21.00 (baaripalvelut saatavilla Kota ravintolan puolelta).

SKY BAR