AVOINNA: Lasi-iglut: 20.9.-31.3 & Lumihotelli: 20.12.-31.3.
Lapin makuja lautasellasi

Ruoka avotulelta, astiat jäästä

Vaikka Lumihotelli sijaitsee omassa rauhassaan kaupungin ulkopuolella, ei herkuista tarvitse olla huolissaan. Palvelemme ammattitaidolla niin suuria juhlaseurueita kuin intiimejä illanistujaisiakin. Kolmelle ravintolalle sekä kolmen ruokalajin illallismenulle tunnusomaista on maukkaus ja perinteiset valmistustavat. Ihastusta herättää Jääravintolassa kauniit astiat jäisellä pöydällä, ja Jääbaarissa käytettävät jäädytetyt lasit!

Jääravintola

Jääravintola

Lumihotelliin kuuluvassa Jääravintolassa voit nauttia herkullisen illallisen joko pelkän ravintolan tai hotellin vieraana. Jääravintola soveltuu illallispaikaksi myös isommille ryhmille sillä istumapaikkoja on lähes 200. Yöpyjät voivat tehdä varauksen etukäteen sähköpostitse tai vastaanotossamme sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hotelliin on mahdollista ostaa visiittipaketti, joka pitää sisällään kuljetukset Rovaniemeltä hotellille ja takaisin, opastetun kierroksen Lumihotellissa sekä illallisen Jääravintolassa. Tarkemmat tiedot paketista löydät TÄÄLTÄ.

Katso Google 360 kuva

Jääbaari

Jääbaari

Jääbaarissamme tilaat drinkkisi jäissä – etkä jäillä! Jäätynyt lasi tuo juomaan aivan uusia ulottuvuuksia ja kokemus on vertaansa vailla. Baarin jääseinät saavat myös aikaa erikoisen, mutta mahtavan äänentoiston. Lupaamme, että lanteesi heiluu ja, että tässä baarissa hymysi ei hyydy. Pääset tutustumaan jääbaariin Lumihotellin aukioloaikoina. Huomaathan että juomia tarjoillaan baarissa vain tiettyinä kellonaikoina.

Katso Google 360 kuva täältä

Kotaravintola

Kotaravintola

Kotaravintola sijaitsee hotellialueen rannassa, heti rantasaunan vieressä ja siellä on yhteensä 100 vieraspaikkaa. Loimuava tuli luo taianomaisen tunnelman pieneen kotaan. Kotaravintolan erikoisuus on sen avotulella loimutettu suussa sulava lohi. Tästä ei lohiruoka parane. Voit nauttia lohesta ja muista herkuista kodassa niin lounaalla kuin illallisellakin. Kotaravintolan illallisella on myös mahdollista valita pääruoaksi joko liha- tai kasvisruoka. Lounas tarjoillaan päivittäin Kotaravintolassa 12:00-15:00. Ruokalistalta löytyy mm. burgereita, salaatteja ja pastoja.

Hotelliin on mahdollista ostaa visiittipaketti, joka pitää sisällään kuljetukset Rovaniemeltä hotellille ja takaisin, opastetun kierroksen Lumihotellissa sekä illallisen kodassa. Tarkemmat tiedot paketista löydät TÄÄLTÄ.

Yöpyjämme voivat nauttia illallisen kodassa. Varauksen voi tehdä etukäteen sähköpostitse tai vastaanotossamme sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Katso Google 360 kuva täältä

Lumikartano

Lumikartano

Hotellin asiakkaat kirjautuvat sisään päärakennuksessa, Lumikartanossa. Ravintola palvelee yksittäisiä asiakkaita lounaalla ja aamiaisella, ryhmille järjestämme myös illallisia. Vastaanotosta voi tilata juomia ja pientä syötävää jonka voi nauttia vaikka takkahuoneessa. Vastaanoton läheisyydessä on myös pieni matkamuistovalikoima.

AAMIAINEN

Hotellivieraat nauttivat aamiaista Lumikartanon ravintolasalissa. Runsas buffetaamiainen tarjoaa monipuolisesti makuja sekä eri ruokavaihtoehtoja. Aamiainen kuuluu aina majoituksen hintaan niin Lumihotellissa kuin lasi-igluissakin yöpyessä. Lumikartanon aamiais-buffet tarjoillaan klo 7.30-10.00. Mikäli joudut lähtemään tätä aikaisemmin, pyydäthän keittiötämme tekemään aamiaispaketin valmiiksi jonka voit ottaa lähtiessäsi mukaasi.

ILLALLINEN

Lumikartano on auki yksittäisille asiakkaille joka päivä ajalla 19.11.-19.12. sekä tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin 20.12.-31.3. välisenä aikana. Tarjolla on sekä kolmen lajin menukokonaisuuksia että a la carte menu.

JUHLARAKENNUS

Lumikartano on yli 500 -neliöinen rakennus, jonka tilausravintolassa on paikkoja 150 vieraalle. Tilausravintolalla on A-oikeudet ja sieltä löytyy myös viihtyisä takkahuone. Ravintola toimii hyvin tunnelmallisena tilana erilaisiin tilaisuuksiin.

Sky bar

Sky bar

Uusin ravintolamme Sky bar sijaitsee samassa rakennuksessa Kotaravintolan kanssa ja valmistui vuonna 2018. Alakerrassa sijaitsee lounge-tyyppinen baari jossa tarjoillaan cocktaileja paikallisella otteella sekä muita juomia ja pikkupurtavaa. Sky bar on auki iltapäivisin ja iltaisin – ryhmät voivat kysellä muitakin ajankohtia tai varata tilan yksityiskäyttöön. Illalla taivaan ollessa kirkas suosittelemme siirtymistä Sky barin yläkertaan jossa toivottavasti näet revontulet lasikaton läpi!