Koe 360ᵒ näkymä pohjoisen taivaalle lasi-Igluistamme & kaikki lumesta Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvassa Lumihotellissamme!
Jää vieraaksemme ja majoitu lumessa lämpimästi

Nukahda kuulaalle lumivuoteelle

70-petipaikkainen lumihotellimme on Skandinavian suurimpia. Häikäisevän kaunis rakennus veistetään joka vuosi erilaiseksi. Uniikkien huoneiden seiniä ja kalusteiden pintoja peittävät jäätaide ja valoteokset. Lämpötila huoneissa on 0–5 °, mutta kylmiin olosuhteisiin tarkoitetuissa makuupusseissa ja porontaljoilla on lämmintä ja mukavaa. Järven rannalla kuutamo, tähdet ja revontulet valaisevat vaitonaista, lappilaista luontoa. Vieraanamme voit nukkua levollisesti valppaiden revontulivahtiemme päivystäessä yötaivasta.
Varaa majoitus tästä
TUTUSTU VIRTUAALIKIERROKSEEN

Sviitti

Arctic SnowHotel

Ensimmäinen Lumihotelli avattiin joulukuussa 2008 ja sen jälkeen uusi hotelli on rakennettu joka vuosi. Lumihotellin sisältä löytyy noin 30 huonetta, Jääbaari, Jääravintola ja Jääkappeli. Lämpötila hotellin sisällä on aina 0 ja -5C välillä, riippumatta ulkolämpötilasta. Lumihotelliin voi tehdä vierailun maksamalla sisäänpääsymaksun vastaanottoon. Sekä lasi-igluissa että Lumihotellissa yöpyville sisäänpääsymaksu kuuluu majoituksen hintaan.

Varaa majoitus tästä

Standard

Huoneet

Lumihotellin huoneista on varaa valita monesta eri koosta. Tarjoamme superior-huoneita kahdelle ja kolmelle hengelle sekä perhehuoneita 4-6 hengelle, huoneet ovat kooltaan n. 9-15m². Lumihotellin huoneissa on käytössä sähkövalaistus.

Superior-huoneiden lisäksi on mahdollisuus yöpyä myös sviitissä. Jokainen sviitti on toisistaan poikkeava; uniikkien sviittien arktisen tunnelman viimeistelee upeat lumi- ja jäätaideteokset, jotka ovat aina huonekohtaisia. Sviitit ovat kooltaan noin 28m².

Lumihotelli on auki 15.12.2022 – 31.3.2023

Varustelutaso

Koska lämpötila on 0 ja -5C välillä ja majoittujat nukkuvat makuupusseissa, suosittelemme yöpymään vain yhden yön koska jo yksi yö tarjoaa unohtumattoman elämyksen. Lumihotellissamme yövyt lähellä pakkasrajaa, joten suosittelemme tämän lisäksi pakkaamaan hotellissa yöpymistä varten mukaan

  • pipon
  • lämpökerraston
  • hansikkaat
  • villasukat

Lumihotellissa ei ole erillisiä saniteettitiloja huoneissa, vaan yleinen WC löytyy lumihotellin sisältä huoneiden läheisyydestä. Suihkutilat löytyvät erillisestä saunarakennuksesta,. Hotellimajoittautumisen hintaan kuuluu päivittäinen saunavuoro saunarakennuksessa. Saunavuoro on erikseen miehille ja naisille joka päivä noin klo 21:00-23:00, mutta hotelli pidättää oikeuden muuttaa aikaa.

Jos Lumihotellissa yöpyminen tuntuu jossain vaiheessa liian jännittävältä, löytyy Lumihotellin sisältä myös lämmin tila, johon voi mennä halutessaan jatkamaan unia.

Majoitushintaan sisältyy

Pian sisäänkirjautumisen jälkeen, oppaamme vie teidät opastetulle kierrokselle hotellin alueelle, jossa saatte ohjeet yöpymistä varten ja näette kaikki tarjoamamme palvelut. Tarjoamme teille korkealaatuiset, lämpimät makuupussit ja niihin fleece-sisäpussit.

Yöpyessä Lumihotellissa majoituksen hintaan kuuluu aina aamiainen, joka tarjoillaan runsaasta buffetpöydästä alueen päärakennuksessa Lumikartanossa klo 8:00-10:00.

Talvella hotellilta voit lainata pulkkia, luminkenkiä ja potkukelkkoja veloituksetta.

Sauna kuuluu majoituksen hintaan naisille klo 21:00-22:00 ja miehille klo 22:00-23:00. Lisämaksusta saunan voi varata muinakin kellonaikoina sekä yhdistää saunavuoroon myös eksoottisen lumisaunan ja/tai ulkoporealtaan.

Oppaamme herättää teidät aamulla kuuman mehun kera ja uloskirjautumisen yhteydessä saatte todistuksen yöpymisestä arktisissa olosuhteissa lumen ja jään sisässä.