OLEMME AUKI. Lumihotelli, jääravintola ja jääbaari varattavissa 15.12.2021 alkaen
Tietoa asiakkaillemme (COVID-19). Lue lisää

Syksy on paras aika vaivattomalle revontulilomalle Lapissa. Syys-marraskuussa revontulia näkyy useammin kuin lumisena ja kylmänä sydäntalvena. Leuto sää päivisin ja öiden kirkas tähtitaivas tarjoavat ideaalin yhtälön revontulten näkemiselle.

alk. 149 € / henkilö sis. majoituksen kahden hengen Lasi-Iglussa, aamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen Kota ravintolassa

tai ilman illallista

199€ / yö kahden hengen Lasi-Iglussa

399€ / yö neljän hengen Lasi-Iglussa

Tarjoamme kahta erilaista pakettia syksylle (ajalla 18.9.-19.11.); molemmat paketit sisältävät kuljetukset Rovaniemeltä hotellin bussikuljetuksella, kolmen ruokalajin illallisen Kotaravintolassa sekä elämyksiä joka päivälle. Lasi-iglumme tarjoavat 360 asteen näkyvyyden taivaalle joten voit nauttia yötaivaan katselusta sängystä käsin. Mahdollisuus on varata myös pelkästään majoitus lasi-iglussamme.

Arctic SnowHotel & Glass Igloos sijaitsee järven rannalla pienessä Sinetän kylässä, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Pimeys ja katuvalojen puute tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet revontulien näkemiselle sekä hienojen kuvien ottamiselle. Revontulten näkymistä ei voi taata mutta mikäli sääolosuhteet ovat suotuisat, ovat mahdollisuudet erittäin hyvät.

Majoituspaketit syksyllä revontuliaikaan

Myynnissä: 22.9. – 19.11.
Nauti Lapin loma parhaaseen revontuliaikaan. Varaa sähköpostitse myynti@arcticsnowhotel.fi tai verkkokaupastamme

1 YÖN MAJOITUSPAKETTI

Paketti sisältää;

 • Meno-paluu -kuljetukset Rovaniemeltä hotellille
 • Tervetulojuoman Sky barissa
 • Majoituksen lasi-iglussa + aamiaisen
 • Kolmen ruokalajin illallisen Kotaravintolassa
 • Saunan ja ulkoporealtaan yksityiskäytön
 • Vierailu paikallisella huskytarhalla sekä 30 minuutin ajon husky-kärryllä

Hinnat 22.9-31.10:

 • 335€ / aikuinen
 • 210€ / lapsi (2-12v) lisävuoteessa
 • 305€ / aikuinen lisävuoteessa

Hinnat 3.11-19.11

 • 375€ / aikuinen
 • 242€ / lapsi (2-12v) lisävuoteessa
 • 345€ / aikuinen lisävuoteessa

Huomaathan että hinnat sisältävät majoituksen kahden hengen iglussa, kysy meiltä tarjousta myös perheille

2 YÖN MAJOITUSPAKETTI

Paketti sisältää;

 • Meno-paluu -kuljetukset Rovaniemeltä hotellille
 • Tervetulojuoman Sky barissa
 • Majoituksen lasi-iglussa + aamiaisen
 • Kolmen ruokalajin illallisen Kotaravintolassa
 • Vierailun Joulupukin pajakylässä + lounaan
 • Revontulikellunta Lehtojärvessä

Hinnat

 • 405€ / aikuinen
 • 312€ / lapsi (2-12v) lisävuoteessa
 • 400€ / aikuinen lisävuoteessa

Huomaathan että hinnat sisältävät majoituksen kahden hengen iglussa, kysy meiltä tarjousta myös perheille.

VARAA tästä majoituspaketit

MAJOITUS
Sisäänkirjautuminen klo 15:00 alkaen, uloskirjautuminen klo 11:30 mennessä. Kaikissa lasi-igluissa on kylpyhuone (joissa suihku ja wc), moottorisängyistä voit katsella taivasta mukavasti 360 asteisen lasikaton läpi, wifi, hiustenkuivaaja, minijääkaappi sekä vedenkeitin. Aamiainen tarjoillaan klo 8:00-10:00.

SUOMALAINEN SAUNAKOKEMUS
Jokaiselle perheelle / pariskunnalle varataan suomalainen sauna sekä ulkoporeallas yksityiskäyttöön tunniksi ilta-aikaan. Hyvällä tuurilla saatat nähdä myös revontulia!

VIERAILU HUSKYTARHALLA
Vierailun aikana kuulet huskyen elämästä sekä pääset osallistumaan puolen tunnin ajeluun huskyen vetämässä kärryssä. Huomaathan että koirien hyvinvoinnin kannalta ajelu voidaan toteuttaa ainoastaan mikäli lämpötila on alle 10C.

ILLALLINEN KOTARAVINTOLASSA
Paikallisia herkkuja tarjoillaan kolmen ruokalajin muodossa Kotaravintolassa jossa avotuli luo hienon tunnelman illalliselle. Voit valita pääruoan kolmesta eri vaihtoehdosta, tarjolla myös kasvis- ja vegaaniruokaa.

VIERAILU JOULUPUKIN PAJAKYLÄSSÄ
Oppaamme vie sinut Joulupukin Pajakylään joka on Rovaniemen suosituin nähtävyys. Pajakylässä voit ylittää Napapiirin, vierailla Joulupukin postitoimistossa sekä tavata totta kai myös Joulupukin. Retkeen sisältyy myös lounas.

REVONTULIKELLUNTA
Rentoudu jäätyneen järven avannossa revontulten alla ja anna mielesi levätä – eikö kuulostakin oudolta! Oppaan johdolla tapahtuva kellunta järvessä on täysin turvallista korkealaatuisten pelastuspukujen ansiosta, jotka ulottuvat päästä varpaisiin ja pitävät sinut kuivana. Koska pidät omat vaatteesi puvun alla, et palele, vaikka veden lämpötila olisi 0C tuntumassa. Jos taivas on kirkas, voit nähdä tähtiä taivaalla sekä mahdollista ihailla myös revontulia. Tämä aktiviteetti järjestetään hotellillamme, joten erillisiä kuljetuksia ei tarvita. Minimi pituusraja 120cm.

Vierailuohjelmat syksyaikaan

Revontuliretki saunalla ja illallisella
Hotellilla opas kertoo Lumihotellin valmistumisesta ja näyttää kuvia sekä videoita valmistuneesta hotellista joka on tehty lumesta ja jäästä. Tervetulomalja tarjoillaan Sky Barissa ja illallinen tunnelmallisesta Kota ravintolassa avotulen äärellä. Sauna on lämmin yksityiskäyttöön ja taivasalla sijaitsevista ulkoporeammeista voi tarkkailla taivasta, jos revontulet esiintyisivät. Retkeen kuuluu kyydit Rovaniemeltä. Ilmoitathan varatessasi hakupaikan sekä pääruokavalinnan

Aikataulu: haku klo 19:00 Hotel Santa Clausista (Korkalonkatu 29). Vaihtoehtoisesti haku onnistuu myös Joulupukin pajakylästä klo 18:30. Paluu keskustaan n. klo 00:00.

Menu:

Bataatti-basilikakeitto lumihotellin omilla krutongeilla
***

Pääruokavaihtoehdot (valitse yksi):
Kodassa loimutettua lohta, uuniperunan ja tartar-kastikkeen kera

Poronkäristystä perunamuussilla, puolukkahillolla ja suolakurkuilla

Kasvisrösti tummalla balsamicokastikkeella uuniperunan ja tartar-kastikkeen kera (vegaaninen vaihtoehto myös saatavilla)
***
Omenaleivos vaniljakastikkeella

Hinta: 129€ / aikuinen, 89€ / lapsi

Kokkailua Kota ravintolassa

Oppaamme näyttää kuinka valmistetaan laadukas kolmen ruokalajin illallinen avotulella perinteisessä Kotaravintolassa. Tuli on kautta aikain ollut tärkeä elementti ruuanlaitossa ja käytössä yhä tänä päivänä. Voit itse osallistua herkullisen aterian valmistamiseen jossa pääruokana tarjoillaan lohta ja poroa jotka ovat molemmat tärkeitä raaka-aineita nykyäänkin lappilaisessa keittiössä. Aiempaa keittotaitoa tai kokemusta ruuanlaitosta ei tarvita eikä ilta sisällä vaikeita gastronomisia osioita. Kotiin viemisiksi saat mukaasi reseptin muistona illasta. Retkeen kuuluu kyydit Rovaniemeltä.

Aikataulu: haku klo 19:00 Hotel Santa Clausista (Korkalonkatu 29). Vaihtoehtoisesti haku onnistuu myös Santa Claus Holiday Villagen vastaanotosta klo 18:30. Ilmoitathan varatessasi kummasta paikasta toivot haun. Paluu keskustaan n. klo 00:00.

Menu:

Sienimajoneesia ruisleivällä
***

Pääruokavaihtoehdot (valitse yksi):
Lohta ja juureksia foliossa dijon sinapin kera

Poron ulkofilee juureksien ja riistakastikkeen kera

Kasvisvartaat ja tomaattisalsaa
***
Marjapiiras ja vanilijakastiketta

Hinta: 129€ / aikuinen, 89 € / lapsi