Koe 360ᵒ näkymä pohjoisen taivaalle lasi-Igluistamme & kaikki lumesta Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvassa Lumihotellissamme! Lasi-iglut avoinna ensi talvena jo 1 syyskuuta! Lumihotelli avautuu vieraille aina 15 joulukuuta.

VARAA TÄSTÄ

VARAA TÄSTÄ

VARAA AKTIVITEETTEJA

Arctic SnowHotel & Glass Igloosin viileä syksy

Lasi-iglumme ovat avoinna 1.9. alkaen ja tarjoamme unohtumattomia ja lumisia syysaktiviteetteja jo ennen pysyvän lumen tuloa. Lomakeskuksemme tarjoaa meille ominaisesti lumi- ja jääelämyksiä siis jo heti syksystä alkaen. Tervetuloa viilettämään Lapin varhaisimmalle Ensilumenladulle 1.9. alkaen. Instagrammattava pop-up Jääbaari tarjoilee drinkkejä jäisistä laseista ja voit paistaa makkaraa sekä vaahtokarkkeja kelluvalla laavulaiturillamme. Lue lisää Arctic SnowHotel & Glass Igloosin syksyn aktiviteeteista alta.

Syksy lasi-igluilla Lapissa revontulten alla

Arctic SnowHotel & Glass Igloos sijaitsee järven rannalla pienessä Sinetän kylässä, 30 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Alueellamme ei ole kirkkaita katuvaloja eikä muuta valosaastetta, joten mahdollisuudet revontulien näkemiseen sekä hienojen kuvien ottamiseen suoraan 360-asteen näkymän tarjoavista lasi-igluistamme ovat erinomaiset.

Pop-up Ice Bar in Autumn Arctic SnowHotel & Glass Igloos Rovaniemi

Uniikki Pop-Up Jääbaarimme sijaitsee Kotaravintolan edessä ja palvelee päivittäin 1.9.–30.10.

Revontulien katselupaikka

Syksy on yksi parhaista ajankohdista unohtumattomalle revontulilomalle Lapissa. Syys-marraskuussa revontulia näkyy useammin kuin lumisena sydäntalvena. Syksyllä on mahdollista nähdä myös tuplarevontulia, kun revontulten loimu heijastuu järven pinnalta. Revontulten näkemistä ei voi taata mutta jos sääolosuhteet ovat suotuisat, ovat mahdollisuudet syksyllä erittäin hyvät. Viime syksynä revontulet loimusivat useana yönä.

Viileitä syksyn aktiviteetteja

Kurkista kulissien taakse – kuinka yksi maailman suurimmista lumihotelleista rakennetaan joka vuosi. Opastettu kierros lumirakentamisen maailmaan tarjoaa kurkistuksen aurinkoenergialla jäähdytettyyn suureen ”konehuoneeseen”, jossa kaikki jäänveisto tapahtuu. Tämä vierailu kulisseissa on ilmainen majoitusvieraillemme. Tähän aktiviteettiin ei vaadita varauksia.

Ice sculpting Arctic SnowHotel & Glass Igloos

Joka vuosi kymmenet lumi- ja jääveistäjät luovat upeita teoksia Arctic SnowHotelissa. Arctic SnowHotel & Glass Igloos on ainoa paikka Rovaniemellä, joka tarjoaa vierailleen eksklusiivisen mahdollisuuden kokeilla jäänveistoa!​ Kauden viilein kokemus alkaa opastetulla kierroksella. Työpajaan osallistuvat ovat mukana myös uuden Arctic SnowHotelin rakentamisessa: vieraidemme ainutlaatuiset teokset ovat esillä Arctic SnowHotelissa ensi kaudella!

Äänimaljahoito Songassa​ tarjoaa ikivanhan, rentouttavan hoidon tunnelmallisessa ympäristössä, vain viiden kilometrin päässä hotellilta, Songan kylässä. Tiibetiläiset äänimaljat vievät sinut syvästi rentouttavalle äänimatkalle sisäiseen itseesi.

Lähde 2 tunnin pyöräretkelle ja tutustu Songan kylään ja Arctic SnowHotel & Glass Igloosia ympäröivään maaseutuun. Pyörämme ovat sähköisiä maastopyöriä, joten polkeminen vaikeimmassakin maastossa on kevyttä. Ainoa asia, joka saa sinut hengästymään tällä retkellä, ovat maisemat!

Arctic SnowHotel Autumn Rovaniemi Lapland Finland

Hemmottelemme sinua mielellämme perinteisellä suomalaisella saunalla ja ulkoporealtaalla – kuvittele raitis syysilma, kylpeminen lämpimässä vedessä ja toivottavasti revontulten alla! Sauna on varattu yksityiskäyttöön jokaiselle perheelle/parille/ryhmälle. Tarjoamme pyyhkeet, tossut ja kylpytakit

Korosta saunaelämystäsi suomalaisen luonnon ylellisyydellä. Suosittelemme varaamaan yksityisen saunakokemuksesi Tundra Natural -hemmottelupaketilla. Suosittelemme myös lisäämään kuohuviiniä pohjoisen taivaan alla kylpemiseen.

Vieraile oppaamme kanssa Ranuan eläinpuistossa. 1,5 tunnin ajomatkan päässä hotellistamme, koet maailman pohjoisimman eläinpuiston! Vaikka jääkarhut eivät vaeltele Lapissa, niitä voi nähdä niitä Ranuan eläinpuistossa, jossa on yli 150 eläintä, joita voi nähdä luonnollisessa elinympäristössään (koska puisto keskittyy eläinten hyvinvointiin).

Ranua Wildlife Park visit with Arctic SnowHotel & Glass Igloos

Vieraile Joulupukin Pajakylässä, jossa voit ylittää Napapiirin maagisen linjan, tavata Joulupukin ja käydä hänen virallisessa postitoimistossaan ja tehdä matkamuisto-ostoksia. Oppaamme näyttää, missä kaikki sijaitsee, jotta voit tutustua alueeseen omatoimisesti. Retki sisältää myös lounaan, ja voit nauttia sen milloin haluat.

Oppaamme vie sinut vierailemaan perinteisellä porotilalla. Voit ruokkia poroja ja oppia poronhoidon historiasta ja siitä, miten toimeentulo on muuttunut nykymaailmassa. Kahvia ja perinteisiä lappilaisia ​​makeita leivonnaisia ​​tarjoillaan sisällä, upeassa hirsituvassa, jossa tutustutaan lappilaiseen elämäntyyliin.

Arctic SnowHotel autumn nature walk

Tutustu ympäröivään arktiseen metsään luontokävelyllä turvallisesti oppaamme kanssa. Suomi on Euroopan metsäisin maa, jossa yli 75 % maasta on metsän peitossa ja keskiverto suomalainen asuu 700 metrin päässä lähimmästä metsästä. Nauti paikallisten arjesta, puhtaan luonnon hiljaisuudesta ja syö voileipiä marjamehun kera metsässä – ruoka maistuu aina paremmalta ulkona nautittuna! Jos olemme onnekkaita, voimme löytää myös marjoja poimittavaksi ja syötäväksi.

Majoittuvat vieraamme voivat täysin maksutta hiihtää Lapin varhaisimmalla ensilumenladulla, pelata Mölkkyä ja heittää suopunkia, viettää aikaa kelluvalla laavulaiturilla, saunoa yleisessä saunassa, sekä vierailla pop-up Jääbaarissa.

Autumn at Arctic SnowHotel & Glass Igloos