Koe 360ᵒ näkymä pohjoisen taivaalle lasi-Igluistamme & kaikki lumesta Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvassa Lumihotellissamme! Lasi-iglut avoinna ensi talvena jo 1 syyskuuta! Lumihotelli avautuu vieraille aina 15 joulukuuta.

VARAA TÄSTÄ

Autamme kokemaan jään kaikki muodot

VARAA TÄSTÄ

VARAA AKTIVITEETTEJA

K: Kuinka pääsemme hotellille Rovaniemeltä?
V: Järjestämme päivittäin kuljetuksen Rovaniemen keskustasta sekä Joulupukin pajakylästä yöpyville asiakkaillemme noin klo 13:00, 14:50, 16:45 ja 19:00. Mikäli saavutte Rovaniemelle lentäen, voimme hakea teidät myös lentokentältä joko yhteiskuljetuksella tiettyinä aikoina tai heti lennon laskeuduttua. Varaattehan kuljetuksen meiltä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Mikäli haluatte tulla meille vain vierailulle ja tarvitsette kuljetuksen, suosittelemme, että tutustutte viikko-ohjelmaamme. Hotellimme sijaitsee osoitteessa Lehtoahontie 27 ja meiltä löytyy ilmainen parkkeerausmahdollisuus, jos tulette omalla autolla.

K: Voivatko lemmikit vierailla tai yöpyä hotellillamme?
V: Rakastamme lemmikkejä yhtä paljon kuin sinäkin, ja siksi tarjoamme yhteiselle lomallenne mukavuutta ja käytännöllisiä ratkaisuja. Tarjoamme kaksi erityisesti lemmikeille tarkoitettua lasi-iglua, jotka mahdollistavat nopean pääsyn parkkipaikalta metsään ja kävelyreiteille.

K: Kuinka kylmä hotellilla on?
V: Lämpötila lumihotellin sisällä on jatkuvasti 0 ja -5C asteen välillä, vaikka lämpötila ulkona saattaa olla jopa -35C! Suosittelemme pukeutumaan lämpimästi, ja mikäli tarvitsette talvivaatteita, käännyttehän paikallisten safariyritysten puoleen, jotka mielellään vuokraavat teille sopivan vaatetuksen

K: Voimmeko tulla vain vierailulle? Mitä sisäänpääsylippu pitää sisällään? Milloin voimme vierailla?
V: Tarjoamme useita vierailuohjelmia sekä vierailupaketteja, joihin sisältyy elämyksiä ja meno-paluukuljetukset Rovaniemen keskustasta. Vierailupaketit ovat saatavilla 15. joulukuuta – 31. maaliskuuta, ja sisältävät opastetun Lumihotellikierroksen.

Sisäänpääsylipulla pääset tutustumaan Arctic SnowHoteliin ja kaikkeen sen sisällä (hotellihuoneet, jääkappeli, jääbaari, jääravintola). Olemme avoinna vierailijoille päivittäin klo 10:00 – 19:00 talvikaudella 15.12.-31.3.

K: Voimmeko nähdä revontulia?
V: Hotellialueemme tarjoaa loistavat puitteet revontulien näkemiseen, koska sijaitsemme kaukana kaupungin valoista. Varmistat mahdollisuutesi nähdä revontulet revontulivahtimme avulla, joka pitää huolen, että et jää revontulista paitsi. Vahtimme tarkkailee taivasta ja hälyttää halukkaat lasi-iglujen sekä Lumihotellin asukkaat paikalle, heti kun taivaalla tapahtuu. Revontulivahti on paikalla 24/7 auttamassa tilanteessa kuin tilanteessa. Kun yövytte meillä, teidän ei tarvitse varata mitään revontuliretkeä. Voitte viettää aikaa joko lasi-iglussanne tai hotellin pihalla, ja nähdä revontulet sieltä mikäli sää on suotuisa! Mikäli ette halua jäädä yöksi, suosittelemme teitä tutustumaan viikko-ohjelmaamme ja toivottavasti näette retkenne aikana revontulet.

K: Entä jos sataa lunta, voinko silti nähdä revontulia?
V: Lapissa nautimme upeasta luonnonlumesta. Sakean lumipyryn aikaan, taivas on luonnostaan pilvinen, eikä siis sovellu revontulten tarkkailuun. Vältämme sakealla lumisateella iglujen lasikattojen lasien sulatusta jäänmuodostuksen estämiseksi, ja lämmitystä jatketaan kun taivas selkenee. Lumipyrypäivät ovat oivallisia lumiaktiviteeteista nauttimiseen; lähde sähkökelkkaretkelle, kokeile pilkkimistä tai lähde lumikenkäilemään, tai kuvaa vaikkapa pihapiirissä asustavia poroja.

K: Millaisia illallisvaihtoehtoja hotellilta löytyy?
V: Meillä on kolme ravintolaa; Kotaravintola, Lumikartano ja Jääravintola, jotka tarjoavat kolmen ruokalajin illallisia tiettyinä kellonaikoina. Varaukset viimeistään klo 17:00 samana päivänä.

K: Mitä kaikkea voimme hotellilla tehdä?
V: Hotellillamme järjestämme pilkkimistä, lumikenkäilyä ja lumenveistoa ja yöpymisvieraamme voivat lainata meiltä lumikengät tai potkukelkan ilmaiseksi. Suosittelemme kokeilemaan erityistä lumisaunaamme, unohtamatta lämpimässä paljussa istumista kirpeänä talvi-iltana! Moottorikelkka-, husky- ja porosafareita järjestetään lähistöllä, ja mikäli haluatte laajemman valikoiman, suosittelemme että tutustutte sivustoon www.visitrovaniemi.fi.

K: Voimmeko tuoda matkatavaramme huoneeseemme?
V: Mikäli yövytte lasi-iglussa – kyllä voitte sillä siellä on tarpeeksi tilaa myös matkalaukuille.
Mikäli yövytte lumihotellissa, suosittelemme että viette matkalaukkunne varamajoitustilaamme, mistä löydätte lukolliset säilytyslokeromme. Koska huoneenne on tehty lumesta ja jäästä, suosittelemme, että otatte huoneeseenne ainoastaan välttämättömät tarvikkeet, joita tarvitsette yön aikana sillä matkatavaranne saattavat tulla kylmäksi ja märäksi.

K: Kuuluuko aamiainen majoituksen hintaan? Voimmeko varata puolihoidon?
V: Buffet aamiainen sisältyy kaikkiin majoitushintoihimme. Voimme lisätä varaukseenne kolmen ruokalajin illallisia kahdessa ravintolassamme.

K: Voinko maksaa pääsyliput Epassilla?
V: Epassilla pääsylippujen maksaminen onnistuu meillä paikan päällä.