Hotellimme on tällä hetkellä suljettu. AVOINNA: Lasi-iglut: 20.9.-31.3. & Lumihotelli, jääbaari ja jääravintola: 15.12.-31.3.
Tietoa asiakkaillemme (COVID-19). Lue lisää
Autamme kokemaan jään kaikki muodot

K: Kuinka pääsemme hotellille Rovaniemeltä?
V: Järjestämme päivittäin kuljetuksen Rovaniemen keskustasta sekä Joulupukin pajakylästä yöpyville asiakkaillemme noin klo 13:00, 14:50, 16:45 ja 19:00. Mikäli saavutte Rovaniemelle lentäen, voimme hakea teidät myös lentokentältä joko yhteiskuljetuksella tiettyinä aikoina tai heti lennon laskeuduttua. Varaattehan kuljetuksen meiltä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Mikäli haluatte tulla meille vain vierailulle ja tarvitsette kuljetuksen, suosittelemme, että tutustutte viikko-ohjelmaamme. Hotellimme sijaitsee osoitteessa Lehtoahontie 27 ja meiltä löytyy ilmainen parkkeerausmahdollisuus, jos tulette omalla autolla.

K: Voivatko lemmikit vierailla tai yöpyä hotellillamme?
V: Valitettavasti lemmikit eivät ole tervetulleita hotellialueellemme sillä haluamme pitää paikan siistinä ja allergiaystävällisenä.

K: Kuinka kylmä hotellilla on?
V: Lämpötila lumihotellin sisällä on jatkuvasti 0 ja -5C asteen välillä, vaikka lämpötila ulkona saattaa olla jopa -35C! Suosittelemme pukeutumaan lämpimästi, ja mikäli tarvitsette talvivaatteita, käännyttehän paikallisten safariyritysten puoleen, jotka mielellään vuokraavat teille sopivan vaatetuksen

K: Voimmeko tulla vain vierailulle? Mitä sisäänpääsylippu pitää sisällään? Milloin voimme vierailla?
V: Sisäänpääsylipulla (24€/aikuinen, 15€/lapsi) pääset tutustumaan Arctic SnowHoteliin ja kaikkeen sen sisällä (hotellihuoneet, jääkappeli, jääbaari, jääravintola). Olemme avoinna vierailijoille päivittäin klo 10:00 – 19:00 talvikaudella 15.12.-31.3.

K: Voimmeko nähdä revontulia?
V: Hotellialueemme tarjoaa loistavat puitteet revontulien näkemiseen, koska sijaitsemme kaukana kaupungin valoista. Kun yövytte meillä, teidän ei tarvitse varata mitään revontuliretkeä. Voitte viettää aikaa joko lasi-iglussanne tai hotellin pihalla, ja nähdä revontulet sieltä mikäli sää on suotuisa! Mikäli ette halua jäädä yöksi, suosittelemme teitä tutustumaan viikko-ohjelmaamme ja toivottavasti näette retkenne aikana revontulet.

K: Millaisia illallisvaihtoehtoja hotellilta löytyy?
V: Meillä on kaksi ravintolaa; Kotaravintola ja Jääravintola, jotka tarjoavat kolmen ruokalajin illallisia tiettyinä kellonaikoina. Varaukset viimeistään klo 17:00 samana päivänä.

K: Mitä kaikkea voimme hotellilla tehdä?
V: Moottorikelkka-, husky- ja porosafareita järjestetään lähistöllä mutta mikäli haluatte laajemman valikoiman, suosittelemme että tutustutte sivustoon www.visitrovaniemi.fi. Hotellillamme järjestämme pilkkimistä, lumikenkäilyä ja lumenveistoa ja yöpymisvieraamme voivat lainata meiltä lumikengät tai potkukelkan ilmaiseksi. Suosittelemme kokeilemaan erityistä lumisaunaamme, unohtamatta lämpimässä paljussa istumista kirpeänä talvi-iltana!

K: Voimmeko tuoda matkatavaramme huoneeseemme?
V: Mikäli yövytte lasi-iglussa – kyllä voitte sillä siellä on tarpeeksi tilaa myös matkalaukuille.
Mikäli yövytte lumihotellissa, suosittelemme että viette matkalaukkunne varamajoitustilaamme, mistä löydätte lukolliset säilytyslokeromme. Koska huoneenne on tehty lumesta ja jäästä, suosittelemme, että otatte huoneeseenne ainoastaan välttämättömät tarvikkeet, joita tarvitsette yön aikana sillä matkatavaranne saattavat tulla kylmäksi ja märäksi.

K: Kuuluuko aamiainen majoituksen hintaan? Voimmeko varata puolihoidon?
V: Aamiainen sisältyy kaikkiin majoitushintoihimme. Voimme lisätä varaukseenne kolmen ruokalajin illallisia kahdessa ravintolassamme.