Koe 360ᵒ näkymä pohjoisen taivaalle lasi-Igluistamme & kaikki lumesta Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvassa Lumihotellissamme! Lasi-iglut avoinna ensi talvena jo 1 syyskuuta! Lumihotelli avautuu vieraille aina 15 joulukuuta.

VARAA TÄSTÄ

Ikimuistoisia hetkiä taivaallisissa tiloissa

VARAA TÄSTÄ

VARAA AKTIVITEETTEJA

Kutsu vieraasi lumen maailmaan

Meillä järjestettyihin juhliin sisältyy aina ripaus ylimääräistä taikaa ja kauneutta. Uljas Lumihotelli ja pihapiiri lasi-igluineen tuovat juhlavuutta ja eksotiikkaa sukujuhliin, virkistyspäivään tai kokoukseen. Moni upea pari on päättänyt antaa Arctic SnowHotelin kruunata elämänsä tärkeimmän päivän – Lumihotelli hääpaikkana on vertaansa vailla!

Juhlien järjestäjät

Hotellialueen tilat taipuvat mainiosti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Lehtojärven rantanäkymä tarjoaa talvisin henkeäsalpaavat maisemat talvihäille, syntymäpäiville tai muille yhteisille tapahtumille.

Juhlaruokailu jopa 200 hengelle

Järjestämme juhlillesi sopivan tilan, saunat porealtaineen sekä ruokailun toiveiden mukaan. Laadukas illallismenu pitkän kaavan kautta onnistuu tilojen, keittiön ja juhla-astiastomme puolesta aina 200 hengen tilaisuuksille.

Unohtumattomia tiloja ja kokemuksia

Talvella voi sisällyttää juhliisi hotellin tarjoamia elämyksiä, jotta vieraasi saavat arktisia kokemuksia muistoksi mukaan. Tarjoamme tilaa aina ryhmän koosta riippuen – intiimeille tilaisuuksille suosittelemme viihtyisää Kotaravintolaa jossa on tilaa jopa 100 hengelle.

Talvihäät

Talvella lumihuntuun pukeutunut ympäristö sopii loistavasti unohtumattomien juhlien kuten häiden järjestämiseen. Tarjoamme varmasti ainutlaatuisen ja omaleimaisen hääpaikan elämäsi tärkeimmälle päivälle. Jääkappeli, Jääravintola ja Lumikartano luovat upean tunnelman juhliin, joista riittää lämpimiä muistoja niin hääparilla kuin vieraillakin.

Jääkappeli

Jääkappelin pitkän käytävän varrelle sopii istumaan noin 40 henkeä (kappelin takaosassa on lisää tilaa vieraille jotka jäävät seisomaan ja todistamaan seremoniaa). Jääkappelin lämpötila on noin -2 tai -5 C-astetta, joka tietenkin kannattaa huomioida pukeutumalla lämpimästi vihkimisen ajaksi. Jääkappelissamme on mahdollisuus luterilaiseen vihkimisseremoniaan sekä siviilivihkimiseen. Myös pelkän jääkappelin vuokraus pelkkään vihkimiseen on mahdollista.

Hääjuhla

Vihkimisen jälkeen hääjuhlaa voi viettää joko Lumikartanossa, Jääravintolassa tai tunnelmallisessa Kota ravintolassa. Suosittelemme esimerkiksi onnittelumaljan nostamista jäälasista tai kuuman juoman nauttimista jääbaarissa ennen varsinaista illallista. Juhlat jatkuvat alkumaljan jälkeen hääillallisen parissa, joka tarjoillaan juhlaseurueen koon mukaan sopivassa paikassa. Juhlien viimeistelyksi, voit tilata saunat, lumisaunat ja paljun osaksi hääjuhlan ohjelmaa.

Unelmat todeksi

Jotta päivästä tulisi ikimuistoinen ja onnistunut, autamme kaikin tavoin. Toiveita saa esittää, pyrimme ne toteuttamaan, jos vain on mahdollista.

Lue lisää Talvihäistä Lumihotellilla:

TALVIHÄÄT LUMIHOTELLILLA

Pariskunnat

Kahdenkeskeinen viikonloppu tai ensimmäinen unohtumaton matkaelämys? Tarjoamme pariskunnille paketteja täydellisiin matkoihin, jossa voitte joko rentoutua ja intoutua aktiviteetteihin yhdessä Lapin luonnossa.

Tarjoamme majoitusta pariskunnille joko Lumihotellissa tai lasi-iglussa. Katso lisätiedot lasi-igluista sekä Lumihotellista.

Ryhmät

Järjestä pikkujoulut Lehtojärvellä! Arctic SnowHotelilla arki unohtuu, kun nautitte illallista Kotaravintolassa ja rentoudutte saunassa sekä ulkoporealtaassa. Myös kyydin järjestäminen Rovaniemen keskustasta onnistuu. Kysy lisää pikkujoulupaketeistamme puhelimitse 040 845 3774 tai sähköpostilla myynti@arcticsnowhotel.fi

Arctic SnowHotel tarjoaa runsaasti eri majoitus-, aktiviteetti- ja illallismahdollisuuksia niin suurille kuin pienillekin ryhmille. Voit tehdä porukassa joko päiväreissun hotellin tarjoaman lumiaktiviteettien parissa tai majoittua yön yli nauttien saunoistamme ja paljusta pitkälle iltaan. Voit tutustua Arctic SnowHotelin moniin saunamahdollisuuksiin täältä.

Tarjoamme myös ryhmille mahdollisuuden ruokailla hotellialueen ravintoloissa. Kotaravintolaan mahtuu noin 100 henkeä, Lumikartanon suuri ruokasali tarjoaa illallismenun pitkän kaavan kautta ja tilaan mahtuu yhteensä 200 henkeä.

Suunnittelemme ryhmille majoitus-, aktiviteetti- ja illallisohjelmaa toiveiden mukaan.