Hotellimme on tällä hetkellä suljettu. AVOINNA: Lasi-iglut: 20.9.-31.3. & Lumihotelli, jääbaari ja jääravintola: 15.12.-31.3.
Tietoa asiakkaillemme (COVID-19). Lue lisää
Ikimuistoisia hetkiä taivaallisissa tiloissa

Kutsu vieraasi lumen maailmaan

Meillä järjestettyihin juhliin sisältyy aina ripaus ylimääräistä taikaa ja kauneutta. Uljas Lumihotelli ja pihapiiri igluineen tuovat juhlavuutta ja eksotiikkaa sukujuhliin, virkistyspäivään tai kokoukseen. Moni upea pari on päättänyt antaa Arctic SnowHotelin kruunata elämänsä tärkeimmän päivän!

Juhlien järjestäjät

Hotellialueen tilat taipuvat mainiosti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Lehtojärven rantanäkymä tarjoaa talvisin henkeäsalpaavat maisemat häille, syntymäpäiville tai muille yhteisille tapahtumille.

Järjestämme juhlillesi sopivan tilan, saunat porealtaineen sekä ruokailun toiveiden mukaan. Laadukas illallismenu pitkän kaavan kautta onnistuu tilojen, keittiön ja juhla-astiastomme puolesta aina 200 hengen tilaisuuksille.

Talvella voi sisällyttää juhliisi hotellin tarjoamia elämyksiä, jotta vieraasi saavat arktisia kokemuksia muistoksi mukaan. Tarjoamme tilaa aina ryhmän koosta riippuen – intiimeille tilaisuuksille suosittelemme viihtyisää Kotaravintolaa jossa on tilaa jopa 100 hengelle.

Talvihäät

Talvella lumihuntuun pukeutunut ympäristö sopii loistavasti unohtumattomien juhlien kuten häiden järjestämiseen. Tarjoamme varmasti ainutlaatuisen ja omaleimaisen hääpaikan elämäsi tärkeimmälle päivälle. Jääkappeli, Jääravintola ja Lumikartano luovat upean tunnelman juhliin, joista riittää lämpimiä muistoja niin hääparilla kuin vieraillakin.

Jääkappelin pitkän käytävän varrelle sopii istumaan noin 40 henkeä (kappelin takaosassa on lisää tilaa vieraille jotka jäävät seisomaan ja todistamaan seremoniaa). Jääkappelin lämpötila on noin -2 tai -5 C-astetta, joka tietenkin kannattaa huomioida pukeutumalla lämpimästi vihkimisen ajaksi. Jääkappelissamme on mahdollisuus luterilaiseen vihkimisseremoniaan sekä siviilivihkimiseen. Myös pelkän jääkappelin vuokraus pelkkään vihkimiseen on mahdollista.

Vihkimisen jälkeen hääjuhlaa voi viettää joko Lumikartanossa, Jääravintolassa tai intiimissä kotaravintolassa. Suosittelemme esimerkiksi onnittelumaljan nostamista jäälasista tai kuuman juoman nauttimista jääbaarissa ennen varsinaista illallista. Juhlat jatkuvat alkumaljan jälkeen hääillallisen parissa, joka tarjoillaan juhlaseurueen koon mukaan sopivassa paikassa. Juhlien viimeistelyksi, voit tilata saunat, lumisaunat ja paljun osaksi hääjuhlan ohjelmaa.

Jotta päivästä tulisi ikimuistoinen ja onnistunut, autamme kaikin tavoin. Toiveita saa esittää, pyrimme ne toteuttamaan, jos vain on mahdollista.

Jos suunnittelet häitäsi, niin ota meihin yhteyttä. Mennään tutustumaan paikkoihin ja kerromme juhlapalveluistamme lisää. 

Pariskunnat

Kahdenkeskeinen viikonloppu tai ensimmäinen unohtumaton matkaelämys? Tarjoamme pariskunnille paketteja täydellisiin matkoihin, jossa voitte joko rentoutua ja intoutua aktiviteetteihin yhdessä Lapin luonnossa.

Tarjoamme majoitusta pariskunnille joko Lumihotellissa tai lasi-iglussa. Katso lisätiedot lasi-igluista sekä Lumihotellista.

Ryhmät

Järjestä pikkujoulut Lehtojärvellä! Arctic Snow Hotelilla arki unohtuu, kun nautitte illallista Kotaravintolassa ja rentoudutte saunassa sekä ulkoporealtaassa. Myös kyydin järjestäminen Rovaniemen keskustasta onnistuu. Kysy lisää pikkujoulupaketeistamme puhelimitse 040 845 3774 tai sähköpostilla myynti@arcticsnowhotel.fi

Arctic SnowHotel tarjoaa runsaasti eri majoitus-, aktiviteetti- ja illallismahdollisuuksia niin suurille kuin pienillekin ryhmille. Voit tehdä porukassa joko päiväreissun hotellin tarjoaman lumiaktiviteettien parissa tai majoittua yön yli nauttien saunoistamme ja paljusta pitkälle iltaan. Voit tutustua Arctic SnowHotelin moniin saunamahdollisuuksiin täältä.

Tarjoamme myös ryhmille mahdollisuuden ruokailla hotellialueen ravintoloissa. Kotaravintolaan mahtuu noin 100 henkeä, Lumikartanon suuri ruokasali tarjoaa illallismenun pitkän kaavan kautta ja tilaan mahtuu yhteensä 200 henkeä.

Suunnittelemme ryhmille majoitus-, aktiviteetti- ja illallisohjelmaa toiveiden mukaan.