Koe 360ᵒ näkymä pohjoisen taivaalle lasi-Igluistamme & kaikki lumesta Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvassa Lumihotellissamme! Lasi-iglut avoinna ensi talvena jo 1 syyskuuta! Lumihotelli avautuu vieraille aina 15 joulukuuta.

VARAA TÄSTÄ

Tule luomaan talvisia muistoja

VARAA TÄSTÄ

VARAA AKTIVITEETTEJA

Vieraile yhdessä maailman suurimmista lumihotelleista

Arctic SnowHotel on suosittu käyntikohde ja hotelli Rovaniemen Lehtojärvellä. Lumihotelli on avoinna vierailijoille päivittäin 15. joulukuuta – 31. maaliskuuta kello 10.00 – 19.00.

Lumihotelli veistetään joka vuosi erilaiseksi. Uniikkien lumesta ja jäästä tehtyjen huoneiden seiniä ja kalusteiden pintoja peittävät lumi- ja jäätaide sekä valoteokset. Lämpötila huoneissa on 0 – -5 °. Vierailulla voit ihailla lumesta ja jäästä tehtyjä hotellihuoneita, Jääbaaria, Jääravintolaa sekä Lumisaunaa, joka on tiettävästi ainut maailmassa.

Alueella kiertelyn lomassa voit pysähtyä lounaalle, illalliselle tai kokeilla jotain mielenkiintoisista aktiviteeteistamme.


Päivävierailu Lumihotellissa

Sisäänpääsylippu Lumihotelliin:

 • Aikuinen 29 €
 • Lapsi (2-12 v.) 15 €

Omalla autolla liikkuen Lumihotelliin on helppo saapua. Alueella on paljon maksutonta pysäköintitilaa.

  Opastettu kierros Arctic SnowHotellilla

  Opastettu kierros järjestetään päivittäin kello 17.15 ja 19.00.

  Kierroksella opas kertoo lumihotellin rakentamisesta, toiminnasta ja erikoisuuksista mieleenpainuvan vierailun aikana.

  Vierailu sisältää opastetun kierroksen lumihotellissa sekä kuuman marjamehun ja keksejä. Kierroksen lopussa voit tilata jääbaarista shotteja, jotka tarjoillaan jäälasista.

   Sisäänpääsylippu ja opastettu kierros:

   • Aikuinen 39 €
   • Lapsi (2-12 v.) 25 €
   • Hinta sisältää sisäänpääsymaksun.

   Vierailupaketit

   Vierailupaketti on helppo tapa tutustua Lumihotelliin

   Vierailuohjelmiin sisältyy opastettu kierros Lumihotellissa sekä edes-takainen kuljetus Joulupukin kylästä tai Rovaniemen keskustasta. Lisäksi voit lisätä vierailullesi muita kiinnostavia kokemuksia jään ja lumen parissa.

   Tutustu vierailupaketteihin