Koe 360ᵒ näkymä pohjoisen taivaalle lasi-Igluistamme & kaikki lumesta Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvassa Lumihotellissamme! Lasi-iglut avoinna ensi talvena jo 1 syyskuuta! Lumihotelli avautuu vieraille aina 15 joulukuuta.

VARAA TÄSTÄ

VARAA TÄSTÄ

VARAA AKTIVITEETTEJA

Tervetuloa Arctic SnowHotelliin, missä lemmikkisi on osa perhettäsi myös hotelliyöpymisen aikana! Tarjoamme kaksi erityisesti lemmikeille tarkoitettua lasi-iglua, jotka mahdollistavat nopean pääsyn parkkipaikalta metsään ja kävelyreiteille

Lemmikkiystävälliset Huoneet Arctic SnowHotellissa

 

Lemmikkiystävälliset lasi-igluamme mahdollistavat nopean pääsyn parkkipaikalta metsään ja kävelyreiteille. Lemmikkimaksu per lasi-iglu on 25 €, eikä koirien määrää ole rajoitettu. lemmikkipaketti sisältää:

  • Kakkapussit
  • Lainapyyhkeen
  • Lainajuomakupin
  • Kartan & ohjeistuksen
  • Lemmikkisiivouksen

Saavuttuasi vastaanottohenkilökuntamme kokoaa lemmikkipaketin ja antaa sinulle ohjeet vaivattomaan yöpymiseen lemmikkisi kanssa.

Arctic Snowhotel & Glass Igloos Map_Kartta_lemmikkimajoitus Pet friendly hotel

Rakastamme lemmikkejä yhtä paljon kuin sinäkin, ja siksi tarjoamme yhteiselle lomallenne mukavuutta ja käytännöllisiä ratkaisuja. Muistathan, että lemmikkisi on omistajansa vastuulla ja koiraystävälliset alueet on merkitty oheiseen karttaan. Huomioithan erityisesti, että talvella lumirakennusalueella liikkuminen koiran kanssa ei ole sallittua. Rakastamme valkoista lunta ja toivomme, että sinäkin. Ulkoilureitti on merkitty karttaan, ja toivomme, että nautitte yhteisestä ajastanne kauniissa ympäristössämme.

Tervetuloa Arctic SnowHotelliin, missä lemmikkisi on tärkeä osa matkaasi!