Lasi-iglut avoinna 31.3 asti & Lumihotelli 15.12.-31.3.
Tietoa asiakkaillemme (COVID-19). Lue lisää
Lumileikkejä kaiken ikäisille

Päivävierailu

Arctic SnowHotel ravintoloineen ja ulkoaktiviteetteineen on erinomainen vierailukohde, joka tarjoaa varmasti mieleenpainuvia kokemuksia.

Sisäänpääsymaksu hotellialueelle:
Aikuinen 19 €
Lapsi (2-12 v.) 10 €

Hotellialuea on auki päivittäin klo 12.00-19.00 ajalla 15.12.-31.3.

Yksittäiset matkailijat voivat tutustua myös visittiohjelmiimme jotka sisältävät kuljetukset Rovaniemeltä, alla olevat aktiviteetit ovat tarkoitettu ryhmille ja hotellivieraillemme.

Lumikenkäily

Tehkää yhdessä, joko porukalla tai perheen kera, reipas lumikenkäretki talvisessa luonnossa. Järjestämme ohjattuja lumikenkäretkiä, jossa voit nauttia luonnon rauhasta ja talvisen metsän äänistä.
Järjestämme retken päivittäin klo 14:00-16:00 (2 tuntia), hinta 90€/aikuinen, 60€/lapsi.

Lumen veistoa

Lumen veistossa pääset inspiroitumaan talvesta! Lumesta on mahdollista veistää oikeilla työkaluilla mitä uskomattomampia muotoja. Tutustu millainen veistomateriaali lumi on ja päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen. Saatavilla vain ryhmille minimi 10 henkilöä.

Pilkkiminen

Viereisestä Lehtojärvestä narrataan kuhaa, ahventa, siikaa, ja sitä jättiläishaukea, joka kalamiesten tarinoissa usein karkaa. Riittääkö avanto?
Järjestämme pilkkiretken päivittäin klo 10:00-11:00 (1 tunti), hinta 50€/aikuinen, 30€/lapsi.

Vierailu paikallisessa kodissa

Oppaamme johdolla tapahtuu vierailu paikallisessa kodissa jossa talon emännän johdolla pääsee tutustumaan heidän kotiinsa, lappilaiseen elämäntapaan sekä paistamaan rieskoja perinteisessä leivinuunissa. Kahvitauolla maistellaan lappilaisia herkkuja sekä itsepaistettuja rieskoja
Järjestämme retken päivittäin klo 13:45-15:15 (1,5 tuntia), hinta 80€/aikuinen, 55€/lapsi.

Sähkömoottorikelkkasafarit

Aurora eMotion operoi maailman ensimmäiset sähkökelkkasafarit hotellialueeltamme. Nämä safarit ovat ympäristöystävällisiä ja tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen puhtaaseen Lapin luontoon pienissä safariryhmissä. Löydät lisätietoa safareista ja varaukset voit tehdä TÄÄLTÄ.