Hotellimme on tällä hetkellä suljettu. AVOINNA: Lasi-iglut: 20.9.-31.3. & Lumihotelli, jääbaari ja jääravintola: 15.12.-31.3.
Tietoa asiakkaillemme (COVID-19). Lue lisää
Autamme kokemaan jään kaikki muodot

Idea Lumihotellista sai alkunsa opiskeluvuosinamme. Ville opiskeli lumenrakentamista ja siellä inspiroituneena aloimme yhdessä kehittämään elämyksellistä yrityssuunnitelmaa. Kurssin opit tulivatkin heti tosikäyttöön, koska jo vuoden sisällä avasimme Lumihotellin ovet ensimmäisille asiakkaillemme.

Ideamme eteni todella nopeasti nuoresta iästämme huolimatta. Tekemällä oppii -mottomme pätee meillä vieläkin. Olemme kasvaneet yhdessä yrityksen kanssa yrittäjinä sekä perheenä. Alkuvuosina työllistimme itsemme lisäksi yhden henkilön, mutta nykyään palveluksessamme on noin 40 työntekijää talvisesongin ajan. Palvelutarjontammekin on laajentunut ja monipuolistunut.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia kokemuksia lumesta ja jäästä, mutta haluamme myös tarjota omaleimaisia majoitusvaihtoehtoja. Idea lasi-igluista lähti liikkeelle siitä, että emme Lumihotellin lisäksi halunneet mitään tavanomaista. Lumi, jää ja revontulet välittyvät lasi-iglujen lasikaton läpi ja näin ollen ne sopivat meille vallan mainiosti. Ensimmäiset lasi-iglut valmistuivat vuoden 2014 talvisesonkiin ja tänä päivän niitä on jo 39 kappaletta.

Hektisellä ja kasvavalla matkailualalla haluamme korostaa ympäristöystävällisiä arvoja. Meidän kaikki tarvittavat materiaalit Lumihotellin rakentamiseen tulevat lähialueilta. Esimerkiksi rakenteisiin tarvittava jää tulee viereisestä Lehtojärvestä. Matkailu Lapissa on kovassa kasvussa ja haluamme jatkossakin tarjota monipuolisia elämyksiä lumesta ja jäästä meidän ulkomaalaisille ja kotimaisille asiakkaillemme. Odotamme innolla mitä tulevat talvet tuovat tullessaan.

Heidi & Ville