Koe 360ᵒ näkymä pohjoisen taivaalle lasi-Igluistamme & kaikki lumesta Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvassa Lumihotellissamme! Lasi-iglut avoinna ensi talvena jo 1 syyskuuta! Lumihotelli avautuu vieraille aina 15 joulukuuta.

VARAA TÄSTÄ

VARAA TÄSTÄ

VARAA AKTIVITEETTEJA

Kun astut sisään Log ravintolaan, sinua tervehtii käsityönä valmistettujen ja mittatilaustyönä toteutettujen kalusteiden sekä pohjoista designia olevan puusisustuksen muodostama elämys. Puiset ravintolan seinät ja suuret ikkunat luovat valoisan, ja erittäin yksilöllisen tilan. Log ravintola sijaitsee hotellialueen päärakennuksessa Lumikartanossa ja sen yhteydessä on myös hotellin vastaanotto. Vastaanottoalueella on myös kuvauksellinen baari, aula rentoutumiseen ja pieni lahjatavarakauppa. Massiivihirsistä tehty rakennus on itsessään jo upea näky.

Log restaurant and reception Arctic SnowHotel & Glass Igloos

Ruokailu Log ravintolassa tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jossa yhdistyvät hirsimökin lämmin viehätys ja moderni pohjoinen design, sekä tietysti herkullisen aterian nauttiminen elämyksellisessä ympäristössä.

Buffet aamiainen

Hotellin asiakkaat voivat nauttia aamiaisen Log ravintolassa. Runsas buffetaamiainen tarjoaa laajan valikoiman makuja ja erilaisia ​​aamiaisvaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy aina majoituksen hintaan, majoituitpa sitten Lumihotellissa tai lasi-igluissa. Buffetaamiainen tarjoillaan klo 7.30-10.00 (syksyllä 8.00-10.00).

Jos lähdet hotellistamme ennen aamiaisen alkamista, voit pyytää maksutta aamiaispakettisi, jonka voit noutaa edellisenä iltana vastaanotosta (tilaa vastaanotosta edellisenä iltana klo 20 mennessä) tai aikaisin aamulla ennen lähtöäsi.

Log restaurant and reception Arctic SnowHotel & Glass Igloos

Illallinen Lumikartanon Log ravintolassa

Buffet-illallinen Log-ravintolassa tarjoillaan joka ilta 6.11.-31.3. klo 17.00 – 20.00. Herkkupöydässä on tarjolla maistuvia leipiä erilaisten levitteiden kera ja useita erilaisia kylmiä alkuruokia sekä salaatteja. Tarjoamme pääruokana aina suomalaista lihaa, kalaa ja kasvisvaihtoehdon, sekä tietenkin kokonaisuutta kruunaamaan maistuvia kastikkeita ja lisukkeita. Illallinen huipentuu makeisiin, suussa sulaviin jälkiruokiin kahvin kera.

Hinta: 49€/aikuinen, 27€/lapsi.

Pyrimme sisällyttämään menuumme lähialueen pientuottajien tuottamaa ruokaa sekä erilaisia henkilökuntamme keräämiä satokauden luonnontuotteita lähialueen luonnosta. Perinteitä ruoanvalmistukseen tuovat menetelmät, kuten fermentointi, suolaaminen ja etikkasäilöntä.

Tee pöytävaraus alla

Juhlapaikka

Hirsistä rakennetun Lumikartanon lattiapinta-ala on yli 500 m², ja sen Log tilausravintolaan mahtuu 150 vierasta, joten se sopii erinomaisesti lounaiden ja illallisten tarjoiluun suurille ryhmille. Tunnelmaltaan lämmin ravintolatila on ihanteellinen paikka erilaisille tapahtumille. Lumikartano on hotellialueen päärakennus ja siinä sijaitsevat Log ravintolan lisäksi hotellin vastaanotto.

Log restaurant and reception Arctic SnowHotel & Glass Igloos