Hotellimme on tällä hetkellä suljettu. AVOINNA: Lasi-iglut: 20.9.-31.3. & Lumihotelli, jääbaari ja jääravintola: 15.12.-31.3.
Tietoa asiakkaillemme (COVID-19). Lue lisää
Talvisia muistoja!

Arctic SnowHotel on avoinna vierailijoille klo 10.00–19.00 päivittäin 15.12.-31.3. Vieraat ovat tällöin tervetulleita tutustumaan Lumihotelliin ja alueen muihin palveluihin. Järjestämme päivittäin ohjelmia joihin kuuluu valmiiksi järjestetyt kuljetukset Rovaniemeltä hotellille ja takaisin joka on helpoin tapa päästä tutustumaan mikäli autoa ei ole käytössä. Lapsihinnat ovat 2-12-vuotiaille lapsille. Alla kuvaus kaikista vierailuohjelmistamme.

Lumikenkäily

Tehkää yhdessä, joko porukalla tai perheen kera, reipas lumikenkäretki talvisessa luonnossa. Järjestämme ohjattuja lumikenkäretkiä, jossa voit nauttia luonnon rauhasta ja talvisen metsän äänistä.

Järjestämme retken päivittäin klo 14:00-16:00 (2 tuntia), hinta 90€/aikuinen, 60€/lapsi.

Lumen veistoa

Lumen veistossa pääset inspiroitumaan talvesta! Lumesta on mahdollista veistää oikeilla työkaluilla mitä uskomattomampia muotoja. Tutustu millainen veistomateriaali lumi on ja päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen. Saatavilla vain ryhmille minimi 10 henkilöä.

Pilkkiminen

Viereisestä Lehtojärvestä narrataan kuhaa, ahventa, siikaa, ja sitä jättiläishaukea, joka kalamiesten tarinoissa usein karkaa. Riittääkö avanto?
Järjestämme pilkkiretken päivittäin klo 10:00-11:00 (1 tunti), hinta 50€/aikuinen, 30€/lapsi.

 

Sähkömoottorikelkkasafarit

Aurora eMotion operoi maailman ensimmäiset sähkökelkkasafarit hotellialueeltamme. Nämä safarit ovat ympäristöystävällisiä ja tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen puhtaaseen Lapin luontoon pienissä safariryhmissä. Löydät lisätietoa safareista ja varaukset voit tehdä TÄÄLTÄ.