HOTELLIMME ON SULJETTU. Myyntipalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköpostilla ma-pe klo 8:00-16:00. Avaamme Lasi-iglut 18.9.-31.3 & Lumihotellin 15.12.-31.3.
Lumileikkejä kaiken ikäisille

Arctic SnowHotel on avoinna vierailijoille klo 12.00–19.00 sen aukioloaikoina 20.12.-31.3. Vieraat ovat tällöin tervetulleita tutustumaan Lumihotelliin ja alueen muihin rakennuksiin. Järjestämme päivittäin ohjelmia joihin kuuluu valmiiksi järjestetyt kuljetukset Rovaniemeltä hotellille ja takaisin joka on helpoin tapa päästä tutustumaan mikäli autoa ei ole käytössä. Lapsihinnat ovat 2-12-vuotiaille lapsille. Alla kuvaus kaikista viikko-ohjelmistamme.

Vierailu Arctic SnowHotellilla

Arctic SnowHotel on kokonainen Lumimaailma, elämyskohde, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua jää- ja lumirakennelmiin, upeisiin jääveistoksiin sekä nähdä arktisia erikoisuuksia, kuten lumisauna. Opas kertoo lumihotellin rakentamisesta, toiminnasta ja erikoisuuksista mieleenpainuvan vierailun aikana.

Vierailu sisältää opastetun kierroksen lumihotellissa sekä kuuman marjamehun ja keksit. Kierroksen aikana tilata jääbaarista shotin, joka tarjoillaan jäälasista.

Aikataulu: haku klo 16:45 Hotel Santa Clausista (Korkalonkatu 29). Vaihtoehtoisesti haku onnistuu myös Santa Claus Holiday Villagen vastaanotosta klo 16:20. Ilmoitathan varatessasi kummasta paikasta toivot haun. Paluu keskustaan n. klo 19:00.

Hinta: 59€ / aikuinen, 39 € / lapsi.

Illallinen Jääravintolassa

Jääravintolan puitteet itsessään on ainutlaatuinen kokemus ja paikallisista raaka-aineista valmistetut herkulliset ateriat kruunaavat elämyksen, minkä muistaa pitkään. Ennen illallista opas kertoo lumihotellin rakentamisesta, toiminnasta ja erikoisuuksista mieleenpainuvan kierroksen aikana. Retki sisältää kuljetukset Rovaniemen keskustasta ja takaisin, opastetun kierroksen lumihotellissa sekä kolmen ruokalajin illallisen jääravintolassa.

Aikataulu: haku klo 16:45 Hotel Santa Clausista (Korkalonkatu 29). Vaihtoehtoisesti haku onnistuu myös Santa Claus Holiday Villagen vastaanotosta klo 16:25. Ilmoitathan varatessasi kummasta paikasta toivot haun. Paluu keskustaan n. klo 20:30.

Menu:

Alkuruoka:
Kaskinauris-vichyssoise -keitto ruohosipulilla
***
Pääruokavaihtoehdot (valitse yksi):
Mureaksi paahdettua hirvipaistia, palsternakkapyrettä värikkäillä yrttijuureksilla riista-karpalokastikkeessa

Haudutettu jäämerenlohi sitruunatilli-perunapyreellä, kauden vihanneksia ja hollandaisekastiketta

Paprikaglaseerattua kananrintaa vuohenjuustokastikkeella ja ohra-kasvispaistosta

Ohra-kasvispaistosta, punajuuripihviä ja vuohenjuustokastiketta ja yrttivoissa paistettuja sieniä (vegaaninen vaihtoehto myös saatavilla)

***
Jälkiruoka:
Lumihotellin suklaaherkku

Hinta: 119€ / aikuinen, 69 € / lapsi.

Revontuliretki lumihotellille

Matka suuntautuu Lehtojärvelle Arctic SnowHotellille, jossa on erinomaiset mahdollisuudet nähdä upeita revontulia. Opas kertoo lumihotellin rakentami-sesta, toiminnasta ja erikoisuuksista mieleenpainuvan vierailun aikana. Lumi-hotellikierroksen jälkeen on tunnelmallisen illallisen aika lämpimässä kodassa. Matka suuntautuu Lehtojärvelle Arctic SnowHotellille, jossa on erinomaiset mahdollisuudet nähdä upeita revontulia. Opas kertoo lumihotellin rakentami-sesta, toiminnasta ja erikoisuuksista mieleenpainuvan vierailun aikana. Lumi-hotellikierroksen jälkeen on tunnelmallisen illallisen aika lämpimässä kodassa. Retken aikana on mahdollista nähdä revontulten tanssivan tähtitaivaalla. Tällä retkellä on aina nähtävää ja kuvattavaa!

Aikataulu: haku klo 19:00 Hotel Santa Clausista (Korkalonkatu 29). Vaihtoehtoisesti haku onnistuu myös Santa Claus Holiday Villagen vastaanotosta klo 18:40. Ilmoitathan varatessasi kummasta paikasta toivot haun. Paluu keskustaan n. klo 00:00.

Menu:

Värikäs juureskeitto creme fraisella
***

Pääruokavaihtoehdot (valitse yksi):
Kodassa loimutettua lohta, uuniperunan ja tartar-kastikkeen kera

Poronkäristystä perunamuussilla, puolukkahillolla ja suolakurkuilla

Kasvisrösti tummalla balsamicokastikkeella uuniperunan ja tartar-kastikkeen kera (vegaaninen vaihtoehto myös saatavilla)
***
Kodan liekitetyt krepit lakkahillolla ja vaniljajäätelöllä

Hinta: 119€ / aikuinen, 69 € / lapsi.

Revontuliretki lumisaunalla

Arctic SnowHotel on kokonainen Lumimaailma, elämyskohde, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua jää- ja lumirakennelmiin, upeisiin jääveistoksiin sekä nähdä arktisia erikoisuuksia, kuten lumisauna. Opas kertoo lumihotellin rakentamisesta, toiminnasta ja erikoisuuksista mieleenpainuvan vierailun aikana. Opas kertoo lumisaunan ominaisuuksista ja näyttää kuinka saadaan parhaat löylyt. 1,5 tunnin yksityisen saunavuoron aikana käytössäsi on lumisauna, suomalaisen sauna että ulkoporeallas. Extreme-kokemus vailla vertaa! Saunavuoron jälkeen tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen Kotaravintolassa.

20€/henkilö lisämaksusta illallinen voidaan tarjoilla Jääravintolassa (menu sama kuin ”Illallinen Jääravintolassa”)

Menu:

Värikäs juureskeitto creme fraisella
***

Pääruokavaihtoehdot (valitse yksi):
Kodassa loimutettua lohta, uuniperunan ja tartar-kastikkeen kera

Poronkäristystä perunamuussilla, puolukkahillolla ja suolakurkuilla

Kasvisrösti tummalla balsamicokastikkeella uuniperunan ja tartar-kastikkeen kera (vegaaninen vaihtoehto myös saatavilla)
***
Kodan liekitetyt krepit lakkahillolla ja vaniljajäätelöllä

Hinta: 169€ / aikuinen, 99€ / lapsi.