Ravintolat

Ruoka avotulelta, astiat jäästä

Vaikka Lumihotelli sijaitsee omassa rauhassaan kaupungin ulkopuolella, ei herkuista tarvitse olla huolissaan. Palvelemme ammattitaidolla niin suuria juhlaseurueita kuin intiimejä illanistujaisiakin. Kolmelle ravintolalle sekä kolmen ruokalajin illallismenulle tunnusomaista on maukkaus ja perinteiset valmistustavat. Ihastusta herättää Jääravintolassa kauniit astiat jäisellä pöydällä, ja Jääbaarissa käytettävät jäädytetyt lasit!

Hotellin asiakkaat kirjautuvat sisään päärakennuksessa, Lumikartanossa. Ravintola palvelee yksittäisiä asiakkaita lounaalla ja aamiaisella, ryhmille järjestämme myös illallisia. Vastaanotosta voi tilata juomia ja pientä syötävää jonka voi nauttia vaikka takkahuoneessa. Vastaanoton läheisyydessä on myös pieni matkamuistovalikoima.

Aamiainen ja lounas

Hotellivieraat nauttivat aamiaista Lumikartanon ravintolasalissa. Runsas buffetaamiainen tarjoaa monipuolisesti makuja sekä eri ruokavaihtoehtoja. Aamiainen kuuluu aina majoituksen hintaan niin Lumihotellissa kuin lasi-igluissakin yöpyessä. Lumikartanon aamiais-buffet tarjoillaan klo 7.30-10.00. Mikäli joudut lähtemään tätä aikaisemmin, pyydäthän keittiötämme tekemään aamiaispaketin valmiiksi jonka voit ottaa lähtiessäsi mukaasi.

Juhlarakennus

Lumikartano on yli 500 -neliöinen rakennus, jonka tilausravintolassa on paikkoja yli 200 vieraalle. Tilausravintolalla on A-oikeudet ja sieltä löytyy myös viihtyisä takkahuone. Ravintola toimii hyvin tunnelmallisena tilana erilaisiin tilaisuuksiin.