Ravintolat

Ruoka avotulelta, astiat jäästä

Vaikka Lumihotelli sijaitsee omassa rauhassaan kaupungin ulkopuolella, ei herkuista tarvitse olla huolissaan. Palvelemme ammattitaidolla niin suuria juhlaseurueita kuin intiimejä illanistujaisiakin. Kolmelle ravintolalle sekä kolmen ruokalajin illallismenulle tunnusomaista on maukkaus ja perinteiset valmistustavat. Ihastusta herättää Jääravintolassa kauniit astiat jäisellä pöydällä, ja Jääbaarissa käytettävät jäädytetyt lasit!

Kotaravintola

Kotaravintola sijaitsee hotellialueen rannassa, heti rantasaunan vieressä ja siellä on yhteensä 100 vieraspaikkaa. Loimuava tuli luo taianomaisen tunnelman pieneen kotaan. Kotaravintolan erikoisuus on sen avotulella loimutettu suussa sulava lohi. Tästä ei lohiruoka parane. Voit nauttia lohesta ja muista herkuista kodassa niin lounaalla kuin illallisellakin. Kotaravintolan illallisella on myös mahdollista valita pääruoaksi joko liha- tai kasvisruoka.

Hotelliin on mahdollista ostaa visiittipaketti, joka pitää sisällään kuljetukset Rovaniemeltä hotellille ja takaisin, opastetun kierroksen Lumihotellissa sekä illallisen kodassa. Tarkemmat tiedot paketista löydät täältä.

Yöpyjämme voivat nauttia illallisen kodassa. Varauksen voi tehdä etukäteen sähköpostitse tai vastaanotossamme sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Katso Google 360 kuva täältä