Ravintolat

Ruoka avotulelta, astiat jäästä

Vaikka Lumihotelli sijaitsee omassa rauhassaan kaupungin ulkopuolella, ei herkuista tarvitse olla huolissaan. Palvelemme ammattitaidolla niin suuria juhlaseurueita kuin intiimejä illanistujaisiakin. Kolmelle ravintolalle sekä illallismenulle tunnusomaista on maukkaus ja perinteiset valmistustavat. Ihastusta herättää Jääravintolassa kauniit astiat jäisellä pöydällä, ja Jääbaarissa käytettävät jäädytetyt lasit!

Jääravintola

Jääravintolassa on voit nauttia Lumikartanon keittiön antimia ja ravintolassa on vieraspaikkoja yhteensä 200 henkilölle. Tarjoilemme suussa sulavia paikallisia makuja sekä tietenkin lappilaisia erikoisuuksia.

Lumihotelliin kuuluvassa Jääravintolassa voit nauttia herkullisen illallisen joko pelkän ravintolan tai hotellin vieraana. Yöpyjät voivat tehdä varauksen etukäteen sähköpostitse tai vastaanotossamme sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hotelliin on mahdollista ostaa visiittipaketti, joka pitää sisällään kuljetukset Rovaniemeltä hotellille ja takaisin, opastetun kierroksen Lumihotellissa sekä illallisen Jääravintolassa. Tarkemmat tiedot paketista löydät täältä. Jääravintola toimii tilauksesta myös juhlaseurueille.

Katso Google 360 kuva täältä