Lumisauna

Lumisaunassa et jää kylmäksi

Kokeneinkin suomalainen saunoja vaikuttuu lumisaunasta! Saunomiskokemus on yllättävä yhdistelmä kosteaa höyryä ja intiimejä lumiseiniä. Hotellin pihapiiristä löytyy myös perinteisempää hirsisaunaa sekä ihania paljuja ja porealtaita. Kylpy, hetkeen sopiva virvoke ja revontulet lämmittävät pitkään!

Rantasauna

Hotellialueen rannalla, Lehtojärven rannalla, sijaitsevasta saunasta löytyy paikkoja noin 25-30 hengelle. Sauna on vuonna 2012 valmistunut hirsisauna, josta löytyy erilliset suihkutilat niin miehille kuin naisillekin. Saunatila on kaikille vieraille yhteinen. Saunasta löytyy isot Harvian kivikiukaat, jotka tekevät löylyistä lempeät ja kosteat.

Rantasaunasta pääsee myös suoraan lämpimään paljuun, ja se läheisyydestä löytyy myös hotellin Lumisauna. Talvella rantasauna ja lumisauna yhdistettynä tekevät kokemuksestasi entistä monipuolisemman sekä erittäin virkistävän.

Voit tilata Lumisaunan, tavallisen saunan tai paljun erikseen tilaisuuksiin tai majoittumisen yhteydessä.

Perinteinen sauna kuuluu majoituksen hintaan. Miesten ja naisen erilliset saunavuorot ovat joka ilta klo 21.00-23.00. Naisille ja miehille on erikseen suihkutilat ja pukuhuoneet. Hotelli pidättää oikeuden muuttaa yleisen saunavuoron aikaa tilanteen vaatiessa. Vieraiden on myös mahdollista varata oma vuoro saunaan maksua vastaan.

Pienet saunat

Hotellin alueelta löytyvät myös neljä pienempää, noin neljän hengen perinteistä saunaa mitkä voi varata yksityiskäyttöön.

 

Voit lähettää tiedustelut saunan vuokraamisesta osoitteeseen info@arcticsnowhotel.fi