Lumihotelli

Nukahda kuulaalle lumivuoteelle

70-petipaikkainen lumihotellimme on Skandinavian suurimpia. Häikäisevän kaunis rakennus veistetään joka vuosi erilaiseksi. Uniikkien huoneiden seiniä ja kalusteiden pintoja peittävät jäätaide ja valoteokset. Lämpötila huoneissa on 0–5 °, mutta kylmiin olosuhteisiin tarkoitetuissa makuupusseissa ja porontaljoilla on lämmintä ja mukavaa. Järven rannalla kuutamo, tähdet ja revontulet valaisevat vaitonaista, lappilaista luontoa. Vieraanamme voit nukkua levollisesti valppaiden revontulivahtiemme päivystäessä yötaivasta.

Varustelutaso

Koska lämpötila on 0 ja -5C välillä ja majoittujat nukkuvat makuupusseissa, suosittelemme yöpymään vain yhden yön koska jo yksi yö tarjoaa unohtumattoman elämyksen. Lumihotelli tarjoaa sinulle yöpymispaketin, joka sisältää opastetun kierroksen Lumihotellissa, yöpymisohjeet, korkealaatuiset, lämpimät makuupussit ja niihin fleece-sisäpussit, suihku ja wc-mahdollisuudet, herätyksen huoneeseen kuuman juoman kera, aamiaisen ravintola Lumikartanossa sekä todistuksen yöpymisestä arktisissa olosuhteissa lumen ja jään sisässä. Majoitusvarausten yhteydessä jokainen vieraamme saa ohjeet ja opasteet ennakkovarautumiseen elämysten kokemiseen Lumihotellissamme.

Lumihotellissamme yövyt lähellä pakkasrajaa, joten suosittelemme tämän lisäksi pakkaamaan hotellissa yöpymistä varten mukaan

  • pipon
  • lämpökerraston
  • hansikkaat
  • villasukat

Lumihotellissa ei ole erillisiä saniteettitiloja huoneissa, vaan yleinen WC löytyy lumihotellin sisältä huoneiden läheisyydestä. Suihkutilat löytyvät erillisestä saunarakennuksesta,. Hotellimajoittautumisen hintaan kuuluu päivittäinen saunavuoro saunarakennuksessa. Saunavuoro on erikseen miehille ja naisille joka päivä noin klo 08:00-10:00 &  21:00-23:00, mutta hotelli pidättää oikeuden muuttaa aikaa.

Jos Lumihotellissa yöpyminen tuntuu jossain vaiheessa liian jännittävältä, löytyy Lumihotellin sisältä myös lämmin tila, johon voi mennä halutessaan jatkamaan unia.