Lumihotelli

Nukahda kuulaalle lumivuoteelle

70-petipaikkainen lumihotellimme on Skandinavian suurimpia. Häikäisevän kaunis rakennus veistetään joka vuosi erilaiseksi. Uniikkien huoneiden seiniä ja kalusteiden pintoja peittävät jäätaide ja valoteokset. Lämpötila huoneissa on 0–5 °, mutta kylmiin olosuhteisiin tarkoitetuissa makuupusseissa ja porontaljoilla on lämmintä ja mukavaa. Järven rannalla kuutamo, tähdet ja revontulet valaisevat vaitonaista, lappilaista luontoa. Vieraanamme voit nukkua levollisesti valppaiden revontulivahtiemme päivystäessä yötaivasta.

Revontulivahti

Monikertaista mahdollisuutesi nähdä kuuluisat revontulet Revontulivahdin avulla. Lasi-igluissa on käytössä Aurora alarm –revontulihälytyspalvelu, joka antaa ilmoituksen igluihin asennetun hälytyslaitteen kautta heti, kun revontulet ilmestyvät taivaalle.

Lumihotellissa yöpyessä Revontulivahtimme käyvät herättämässä vieraat lempeästi unesta ihailemaan taivaan tulia. Lumihotellivieraiden on tilattava palvelu erikseen hotellin vastaanottotiskiltä. Revontulivahti-palvelu kuuluu huoneiden hintaan eikä siitä peritä erillistä maksua

Revontulivahti-palvelumme toimii talvisesonkina päivittäin klo 23.30. – 6.30.