Lumihotelli

Nukahda kuulaalle lumivuoteelle

70-petipaikkainen lumihotellimme on Skandinavian suurimpia. Häikäisevän kaunis rakennus veistetään joka vuosi erilaiseksi. Uniikkien huoneiden seiniä ja kalusteiden pintoja peittävät jäätaide ja valoteokset. Lämpötila huoneissa on 0–5 °, mutta kylmiin olosuhteisiin tarkoitetuissa makuupusseissa ja porontaljoilla on lämmintä ja mukavaa. Järven rannalla kuutamo, tähdet ja revontulet valaisevat vaitonaista, lappilaista luontoa. Vieraanamme voit nukkua levollisesti valppaiden revontulivahtiemme päivystäessä yötaivasta.

Arctic SnowHotel

Ensimmäinen Lumihotelli avattiin joulukuussa 2008 ja sen jälkeen uusi hotelli on rakennettu joka vuosi. Lumihotellin sisältä löytyy noin 30 huonetta, Jääbaari, Jääravintola ja Jääkappeli. Lämpötila hotellin sisällä on aina 0 ja -5C välillä, riippumatta ulkolämpötilasta. Lumihotelliin voi tehdä vierailun maksamalla sisäänpääsymaksun vastaanottoon. Sekä lasi-igluissa että Lumihotellissa yöpyville sisäänpääsymaksu kuuluu majoituksen hintaan.

Huoneet

Lumihotellin huoneista on varaa valita monesta eri koosta. Tarjoamme standard-huoneita kahdelle ja kolmelle hengelle sekä perhehuoneita 4-6 hengelle, huoneet ovat kooltaan n. 9-15m². Lumihotellin huoneissa on käytössä sähkövalaistus.

Standard-huoneiden lisäksi on mahdollisuus yöpyä myös sviitissä. Sviitit ovat muuten kahdelle hengelle, mutta hotellista löytyy myös yksi kolmen hengen sviitti. Jokainen sviitti on toisistaan poikkeava; uniikkien sviittien arktisen tunnelman viimeistelee upeat lumi- ja jäätaideteokset, jotka ovat aina huonekohtaisia. Sviitit ovat kooltaan noin 28m².

Lumihotelli on auki 20.12.2018 – 31.3.2019.

Katso Google 360 kuvat lumihotellista;

Sisäänkäynti Arctic SnowHoteliin
Inside Arctic SnowHotel
Sviitti
Sviitti
Sviitti