Lumihotelli

Nukahda kuulaalle lumivuoteelle

70-petipaikkainen lumihotellimme on Skandinavian suurimpia. Häikäisevän kaunis rakennus veistetään joka vuosi erilaiseksi. Uniikkien huoneiden seiniä ja kalusteiden pintoja peittävät jäätaide ja valoteokset. Lämpötila huoneissa on 0–5 °, mutta kylmiin olosuhteisiin tarkoitetuissa makuupusseissa ja porontaljoilla on lämmintä ja mukavaa. Järven rannalla kuutamo, tähdet ja revontulet valaisevat vaitonaista, lappilaista luontoa. Vieraanamme voit nukkua levollisesti valppaiden revontulivahtiemme päivystäessä yötaivasta.

Huoneet

Lumihotellin huoneista on varaa valita monesta eri koosta. Tarjoamme standardihuoneita kahdelle, kolmelle, viidelle ja kuudelle hengelle. Lumihotellin huoneissa on käytössä sähkövalaistus. Lumihotellin huoneiden koot vaihtelevat 9-30 neliön välillä.

Standardihuoneiden lisäksi tarjoamme sviittimajoitusta. Sviitit ovat muuten kahdelle hengelle, mutta hotellialueelta on mahdollista varata yksi kolmen hengen sviitti. Jokainen sviitti on toisistaan poikkeava. Uniikkien sviittien arktisen tunnelman viimeistelee upeat lumi- ja jäätaideteokset, jotka ovat aina huonekohtaisia. Sviitit ovat kooltaan noin 28 neliötä.

Lumihotelli on auki 20.12.2017 lähtien aina noin 31.3.2018 asti.

Katso Google 360 kuvat lumihotellista;

Sisäänkäynti Arctic SnowHoteliin
Inside Arctic SnowHotel
Sviitti
Sviitti
Sviitti