Lasi-iglut

Sulaudu arktiseen yöhön

Napapiirin tuntumassa, lumihotellin vieressä sijaitsevat lasi-iglut. Lasikattoisessa iglussa tuntuu kuin nukkuisi taivasalla, mutta sisällä on lämmintä ja mukavaa kuin hotellissa. Iglukylä sijaitsee mäntyjen kehystämällä aukiolla, tarpeeksi kaukana kaupungin valoista, joten olosuhteet revontulten ja tähtitaivaan tarkkailuun ovat ihanteelliset. Saat nukkua levollisesti revontulivahtimme päivystäessä puolestasi: Kun heräät revontulihälytykseen, voit vain nostaa katseesi kohti yötaivasta ja nauttia näkemästäsi peiton alta käsin.

Lasi-iglut

Lasikattoisessa iglussa nukahdat tähtien ja revontulien loisteeseen mukavasti lämpimän peiton alla. Vaikka olemmekin pohjoisessa, revontulien näkemistä emme voi taata, mutta lasikaton alla nukkuessa moninkertaistat varmasti mahdollisuutesi nähdä kuuluisat taivaan tulet.

Lasi-iglut sijaitsevat Rovaniemellä Lehtojärven rannalla. Igluista on varaa valita kahdesta eri kokoluokasta, riippuen siitä, oletko matkassa perheen tai puolison kanssa.

  • Lasi-iglu kahdelle hengelle (noin 20-neliöinen)
  • Lasi-iglu neljälle hengelle (noin 33-neliöinen)

Igluihin on mahdollista saada aina 1 lisävuode lisämaksua vastaan.

Jokaisessa lasi-iglussa on oma WC ja suihku, iglut ovat huolellisesti lämpöeristettyjä, jotta pakkanen ei pääse yllättämään vierailijaa kylmimpänä yönäkään. Iglun katto on valmistettu sähkölämmitteisestä lasista, jolloin se ei hohkaa tilaan kylmää ilmaa, vaan pitää sen tasaisesti lämpimänä ja sulattaa sen päältä lumen ja jään. Iglussa on tämän lisäksi aina lattialämmitys. Iglujen sängyt ovat moottoroituja ja niissä voit säätää itse helposti asentosi optimaaliseksi joko nukkumiseen tai taivaan katseluun.

Kaikissa igluista löytyy lisäksi

  • jääkaappi
  • vedenkeitin
  • hiustenkuivaaja

Yöpyessä lasi-iglussa majoituksen hintaan kuuluu aina aamiainen joka tarjoillaan runsaasta buffetpöydästä alueen päärakennuksessa Lumikartanossa. Sisäänpääsy maksu Arctic SnowHoteliin kuuluu iglumajoituksen hintaan.

Lasi-iglut ovat auki 16.11.2018 – 31.3.2019. Ryhmien on mahdollista tiedustella muitakin ajankohtia.

Katso Google 360 kuvat lasi-igluista;
Neljän hengen lasi-iglu
Kahden hengen lasi-iglu