Juhlat

Kutsu vieraasi talveen

Meillä järjestettyihin juhliin sisältyy aina ripaus ylimääräistä taikaa ja kauneutta. Uljas Lumihotelli ja pihapiiri igluineen tuovat juhlavuutta ja eksotiikkaa sukujuhliin, virkistyspäivään tai kokoukseen. Moni upea pari on päättänyt antaa Arctic SnowHotelin kruunata elämänsä tärkeimmän päivän!

Yritykset

Virkisty tai kokousta yritysporukalla Napapiirin arktisissa maisemissa. Tarjoamme monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja yritysvieraillemme. Voitte nostattaa tiimin ryhmähenkeä tai kokoontua asiakkaiden kanssa yhteisten asioiden äärelle eksoottisessa Lapin ympäristössä Lehtojärven rannalle. Arctic SnowHotel tarjoaa hyvät edellytykset uuden kipinän sytyttämiseksi työyhteisössäsi.

Lumikartano tarjoaa myös tilat yritysten pikkujouluille tai seurojen saunailloille. Illalliselle voitte valita tasokkaasta menustamme herkulliset liha-, kala- tai kasvisruoat. Tarjoamme yritysvieraille myös tarpeen mukaan ulkoiluohjelmaa– joko ohjatusti tai omatoimisesti lappilaisilla höysteillä maustettuna.

Kokoukset onnistuvat joko pääravintolasalissa tai takkahuoneessa. Kokousvarusteina käytössä ovat valkokangas ja videotykki.

Pyydä tarjous ja ohjelmaehdotus osoitteesta info@arcticsnowhotel.fi