Juhlat

Kutsu vieraasi talveen

Meillä järjestettyihin juhliin sisältyy aina ripaus ylimääräistä taikaa ja kauneutta. Uljas Lumihotelli ja pihapiiri igluineen tuovat juhlavuutta ja eksotiikkaa sukujuhliin, virkistyspäivään tai kokoukseen. Moni upea pari on päättänyt antaa Arctic SnowHotelin kruunata elämänsä tärkeimmän päivän!

Talvihäät

Talvella lumihuntuun pukeutunut ympäristö sopii loistavasti unohtumattomien juhlien kuten häiden järjestämiseen. Tarjoamme varmasti ainutlaatuisen ja omaleimaisen hääpaikan elämäsi tärkeimmälle päivälle. Jääkappeli, Jääravintola ja Lumikartano luovat upean tunnelman juhliin, joista riittää lämpimiä muistoja niin hääparilla kuin vieraillakin.

Jääkappelin pitkän käytävän varrelle sopii istumaan noin 40 henkeä (kappelin takaosassa on lisää tilaa vieraille jotka jäävät seisomaan ja todistamaan seremoniaa).
Jääkappelin lämpötila on noin -2 tai -5 C-astetta, joka tietenkin kannattaa huomioida pukeutumalla lämpimästi vihkimisen ajaksi. Jääkappelissamme on mahdollisuus luterilaiseen vihkimisseremoniaan sekä siviilivihkimiseen. Myös pelkän jääkappelin vuokraus pelkkään vihkimiseen on mahdollista.

Vihkimisen jälkeen hääjuhlaa voi viettää joko Lumikartanossa, Jääravintolassa tai intiimissä kotaravintolassa. Suosittelemme esimerkiksi onnittelumaljan nostamista jäälasista tai kuuman totin nauttimista jääbaarissa ennen varsinaista illallista. Juhlat jatkuvat alkumaljan jälkeen hääillallisen parissa, joka tarjoillaan juhlaseurueen koon mukaan sopivassa paikassa.
Juhliesi viimeistelyksi, voit tilata saunat, lumisaunat ja paljun osaksi hääjuhlan ohjelmaa.

Jotta päivästä tulisi ikimuistoinen ja onnistunut, autamme kaikin tavoin. Toiveita saa esittää, pyrimme ne toteuttamaan, jos vain on mahdollista.

Jos suunnittelet häitäsi, niin ota meihin yhteyttä. Mennään tutustumaan paikkoihin ja kerromme juhlapalveluistamme lisää.