Juhlat

Kutsu vieraasi talveen

Meillä järjestettyihin juhliin sisältyy aina ripaus ylimääräistä taikaa ja kauneutta. Uljas Lumihotelli ja pihapiiri igluineen tuovat juhlavuutta ja eksotiikkaa sukujuhliin, virkistyspäivään tai kokoukseen. Moni upea pari on päättänyt antaa Arctic SnowHotelin kruunata elämänsä tärkeimmän päivän!

Kesähäät

Lumikartano on mukavan tunnelmallinen paikka kesähäille – niin pienille kuin suuremmillekin hääseurueille. Lumikartano on yli 500-neliöinen juhlatila, johon mahtuu yli 200 henkilöä. Tilassa pöydät on mahdollista asettaa niin, että kaikki vieraat näkevät toisensa ja pystyvät seuraamaan vaivatta juhlien ohjelmaa. Lumikartano tarjoaa unohtumattomat kesähäät upeissa järvenrantamaisemissa Rovaniemellä.

Myös alueen muut tilat kuten uniikkitakat ja takkahuone ovat halutessasi käytössä, taaten ikimuistoiset häät. Varustamme häiden ulkotilat aina kauniilla ja runsailla kesäkukilla. Varmistamme, että toiveesi toteutuu ja autamme järjestelyissä kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Jos suunnittelet häitäsi, niin ota meihin yhteyttä. Mennään tutustumaan paikkoihin ja kerromme juhlapalveluistamme lisää. Heidi + 358 40 845 3774 tai info@arcticsnowhotel.fi